2777
2789
عنوان

۸ ماهه باردارم.ضعف دارم چی بخورم؟

296 بازدید | 15 پست

مکمل مصرف میکنم

تغذیه ام هم خوبه

ولی ضعف دارم

خوابم میاد همش

و نمیتونم زیاد روی پام بایستم

قبل بارداری مشکل سوء جذب داشتم و لاغر بودم

وای الان وزنم خوبه به نسبت

شما تجربه ای دارین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ درمانی نداره الان خودم ۹ ماهه ام صبونه خوردم 

شرینی اینا خوردم پاشم ناهاربپزم سرگیجه نمیزاره 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

اون مشکل سوجذب و لاغریتو من خریدارم، مواد غذایی رو بخور که مفیده ولی دیر تر جذب میشه مثل نون ، خرما 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

خرما رو پوست بکن و هسته شو در بیار با گردو و بادام ،و پسته بزارش تو مخلوط کن قاطی شن ،قلقلیش کن ،تو ،پودر گردو ،و پو در پسته و کنجد بغلتونش ،برار یخچال  ،هر وقت گرسنه ت شد یکی بخور سیر میشی