2777
2789
عنوان

۵ روز دیگه وقت عمل دارم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 32 پست
سلام بانو من خودم هیستروسکوپی کردم سه بارم اتاق عمل رفتم چون مشکل نازایی داشتم این روزها هم میگذر ...

منم بخاطره نازایی 

۱/۵ اقدامم اما هیچ نتیجه ای نداشته

البته میستم درموییده که میگن اون کاری با بارداری نداره

اما چون بخاطره بارداری قرص تحریک کننده خوردم کیستم هایپر شده و به درد افتاده

من دوبار لاپارا کردم س روزی درد داری ولی نسبت ب عمل باز خیلی راحتتر ه بعد عمل بخندی با سرفه کنی ج ...

عزیزم شما مشکلت چی بود؟

چند جا رو سوراخ کردن؟

اون گازی که میزنن تو شکم بعد عمل اذیتت کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم نترس اصلا بیهوشت میکنن هیچی متوجه نمیشی بعدش کلا دوتا سوراخ ریز  درد اینا نداره ک من ...

من از زخم و خون حالم بد میشه

توانم نسبت به درد بالاست

فقط ترسوام خیلی

میشه تجربیات بعد عملت رو بهم بگی؟

و ابنکه نتیجه گرفتی؟

ببخشید اسی دکتر چجور تشخیص داد ک باید عمل بشی?

گفت این کیست از بقایای دوران حنینیه و عصب داره 

و با هیچ نوع دارویی قابل درمان نیست

و چون بافت داخلش سنگینه احتمال تورشن داره چرخش دور تخمدان 

من چون بچه ندارم برام ریسکه چون اگر بچرخه تخمدانم رو از دست میدم واسه همین گفت بهتره عملش کنی

و البته فکر کنم مشکلات دیگه ای هم داشته باشم که تو این یک سال باعث ناباروریم شده

سلام عزیزم بعد عمل به خاطر اون گاز درد شانه و کتف خواهی داشت چند روز اذیت می کنه ولی برطرف میشه  ...

منم چون اینو شنیدم میترسم

میگم در این حد هست که نفس بالا نیاد؟؟؟ 

خطرناک نیست؟

من همینطوریش هم نفس به زور میکشم گاهگداری هم کتف درد شدید میگیریم که از قفسه سینم به کنف و شونه میزنه

برای من تست کرونا هم نوشتن که باید صبح روز عمل بدم استرسم کم بود اونم اضافه شد 😫 همش میگم اگر ۱٪ ...

نه خدا نکنه انشالله چیزی نیست شما کجا هستین 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من از زخم و خون حالم بد میشه توانم نسبت به درد بالاست فقط ترسوام خیلی میشه تجربیات بعد عملت رو به ...

زخمش خیلی کوچولو خونریزیم نداره 

من راضی بودم عمل کردم

فقط امکان داره بعدش تنگی نفس بگیری وقفسه سینت درد بگیر از عوارض گازی ک میزنن داخل بدن

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

زخمش خیلی کوچولو خونریزیم نداره  من راضی بودم عمل کردم فقط امکان داره بعدش تنگی نفس بگیری وقف ...

مرسی عزیزم از اطلاعاتی که بهم دادی

خداکنه نفسم بند نیاد فقط 😃 من همینطوری هم تنگی نفس دارم

راستی بخیه جذبیه یا کشیدنی؟