2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 72 پست
اسپرم داغون

منم دقیقا مثل شمام. اسپرم ۲۰۰۰ تاس دکتر گفت عملم تاثیر چندانی نداره باید آمپول بزنه اگه نشد روش ازمایشگاهی  از اون روز تا حالا منو شوهرم داغون شدیم 

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
شما با این ای باردارشدی، مشکلتون چی بود؟

نه عزیزم با آی یو آی که دی ماه انجام دادم، باردار نشدم

کلا چیز مسخره ای بود

طبیعی اسفند ماه باردار شدم

تنبلی خفیف تخمدان 

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لتروزول نخوردم ، از عوارضش بیخبرم ولی متفورمین هیچ عارضه ای نداره  اون قرصه که تصویرش رو گذ ...

چیکار میکنه عزیزم کیست و میبره یا چی شما حامله شدی

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘
نه عزیزم با آی یو آی که دی ماه انجام دادم، باردار نشدم کلا چیز مسخره ای بود طبیعی اسفند ماه باردار ...

خدا برات نگه داره، عزیزم برا منتظرا دعا کن 

منم دقیقا مثل شمام. اسپرم ۲۰۰۰ تاس دکتر گفت عملم تاثیر چندانی نداره باید آمپول بزنه اگه نشد روش ازما ...

ای خدا منم باید به ای وی اف فکر کنم هم هزینه های بالاش هم درداش تازه فک کن بعدش نگیره خدا بزرگه کارمون فقط دعاست همین جز این چیکار کنیم اخه فقط دست خداست

چیکار میکنه عزیزم کیست و میبره یا چی شما حامله شدی

تا دلت بخاد فولیکول تپل مپل درست میکنه 

ببین چی بوده که من رفتم سونوی تشکیل قلب

گفت به کیست داخل رحمت هست که اگه فولیکولش آزاد میشد، دوقلو میشدن 

درحالیکه من در تمام عمرم اصلا کیست نداشتم

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

تا دلت بخاد فولیکول تپل مپل درست میکنه  ببین چی بوده که من رفتم سونوی تشکیل قلب گفت به کیست د ...

واوووو حتما انجام میدم فقط چجوری بزارم تو رحم 

خدا برات نگه داره، عزیزم برا منتظرا دعا کن 

انشاالله به شما هم بزودی خدا به نی نی خوشگل بده

تجربه م هم خوندید؟

چندتا پیام قبل درباره قرص متفورمین و بروموکریپتین؟؟؟

ای خدا منم باید به ای وی اف فکر کنم هم هزینه های بالاش هم درداش تازه فک کن بعدش نگیره خدا بزرگه کارم ...

فقط توکل بخدا خدا بخواد حرف همه دکترا بی اعتباره دعا کن منم برای تو همه منتظرا دعا میکنم خیلی سخته خیلی ولی فقط توکل بخدا 

فقط توکل بخدا خدا بخواد حرف همه دکترا بی اعتباره دعا کن منم برای تو همه منتظرا دعا میکنم خیلی سخته خ ...

دعات میکنم عزیزم خدا خیلی مهربونه

انشاالله به شما هم بزودی خدا به نی نی خوشگل بده تجربه م هم خوندید؟ چندتا پیام قبل درباره قرص متفور ...

ن نحوندم متاسفانه ولی من همسرمم مشکل داره 

انشاالله به شما هم بزودی خدا به نی نی خوشگل بده تجربه م هم خوندید؟ چندتا پیام قبل درباره قرص متفور ...

ممنونم فدای قلب مهربونت 

واوووو حتما انجام میدم فقط چجوری بزارم تو رحم 

به راحتی

وقتی خوابیدی

به دونه قرص بزار سرانگشتت و بزار داخل رحمتت

قرص رو با انگشت هدایت کن بره داخل

اولش سخته ولی یادمیگیری 

دستت رو حتما قبلش بشور

دیگه تا صبح بلند نشو

حتی من ممکن بود نیم ساعت بعد از قرار دادن قرص رابطه هم داشته باشم. مشکلی نداره

دعات میکنم عزیزم خدا خیلی مهربونه

ممنونم عزیزم انشالله بزودی طبیعی باردار میشیم وکارمون ب کاشت واینا نمیکشه من قراره یه خانمی بعد ماه رمضان برامون دارو درست کنه بفرسته البته برا همسرم چون تنبلی چیز خاصی نیست ولی مشکلات مردانه سخت تره . اگه نتیجه بگیرم حتما میگم 

ممنونم عزیزم انشالله بزودی طبیعی باردار میشیم وکارمون ب کاشت واینا نمیکشه من قراره یه خانمی بعد ماه ...

اره مال مردا سخته عزیزم اگه نتیجه گرفتی بمنم بگو واینکه من این ماه به همسرم عرق کاسنی و مرزه میدم ببینم چی میشه میگن خوبه