2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 72 پست
اونکه اصلا درد نداشت تازه من رحمم گفت عقبه فقط گفت عضلاتتو سفت نکن ولی اصلا درد نداشت 

خداروشکر عزیزدلم که راحت انجام دادی

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘
عزیزم بستگی داره من قبل این که برم عکس رنگی به همه دلداری دادم که درد نداره بابا اگه تو معاینه دردتو ...

من فقط ترسم از اون وسیله هاست که بچه ها میگن درد نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من اینقد درد کشیدم موقع ای یو ای دیگه عادت کردم تازه میخواستم عکس رو بابیهوشی بگیرم اونم60 ...

دردش به خدا اونجوری نی دیگه از زایمان که بدتر نی  فقط نفس های عمیق باید بکشی من یکی قبلا بهم گفته بود و خداروشکر کمکم کرد اصلا جیغ و اینا نزدم قابل تحمل بود

من فقط ترسم از اون وسیله هاست که بچه ها میگن درد نداره

من بیشترین دردم زمانی بود که یه دستگاه گذاشت تو‌ واژن که باز بمونی خیلی سنگین شد شکمم و وقتی وسیله میذاشت برام دیگه نمیتونستم تحمل کنم

ولی فقط گریه کردم و خودمو شل نگه داشتم

ترس نداره انجامش بده بارداری روزای سخت تر از اینم داره

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
عزیزم با اسپرم قوی که شانست خیلی بالاست گلم من این ماه عرق فراسیون میخورم میگن واس خانوما عالیه برا ...

البته من برای فولیکولام یه کار دیگه کردم. 

از 2 ماه قبل به خاطر اینکه اضافه وزن پیداکرده بودم با شام و نهار روزانه 2قرص متفورمین میخوردم(جهت کاهش وزن )

وقتی پریودم پاک شد در روزهای8، 10، 12، 13 بعد از پریودم ، شبها قبل خواب 1دونه از این قرصها داخل رحمم گذاشتم(با راهنمایی دوستم: خدا خیرش بده )

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

من بیشترین دردم زمانی بود که یه دستگاه گذاشت تو‌ واژن که باز بمونی خیلی سنگین شد شکمم و وقتی وسیله م ...

ای خدا منم از همین وسیله هاش میترسم دا خدایا خسته شدم کارم شده گریه هر روز ناامید و افسرده خسته از شماتت های اطرافیان کنایه هاشون

البته من برای فولیکولام یه کار دیگه کردم.  از 2 ماه قبل به خاطر اینکه اضافه وزن پیداکرده بودم ...

چه جالب منم این ماه متفرومین میخورم با لترزول اما ازوقتی لتروزول خوردم این ماه دوهفته مونده هنوز به پریودم از همون اوایب علایم پریودی دارم دلیلش چیه اخه

اره عزیزم من اینقد درد کشیدم موقع ای یو ای دیگه عادت کردم تازه میخواستم عکس رو بابیهوشی بگیرم اونم60 ...

من هم آی یو آی انجام دادم

اصلا به خودم تلقین بد نکردم و خیلی راحت بودم ولی تخت بغلی همش داد و بیداد میکرد

باید تحمل کنی

ارزش نداره واسه عکس رنگی 600 هزینه بیهوشی بدی

فقط لحظه ای که دستگاه رو دهانه رحمت میزاره، نفس عمیق بکش

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

ای خدا منم از همین وسیله هاش میترسم دا خدایا خسته شدم کارم شده گریه هر روز ناامید و افسرده خسته از ش ...

بابا به اطرافیان ربطی نداره بزن تو دهنشون بچه ی خودته یکی دیگه واسه آوردنش نظر میده؟

برو انجام بده ایشالله چیزی نیست بعدم 70درصد اصلا دردشون نمیاد

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
من هم آی یو آی انجام دادم اصلا به خودم تلقین بد نکردم و خیلی راحت بودم ولی تخت بغلی همش داد و بیداد ...

شما با این ای باردارشدی، مشکلتون چی بود؟

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
بابا به اطرافیان ربطی نداره بزن تو دهنشون بچه ی خودته یکی دیگه واسه آوردنش نظر میده؟ برو انجام بده ...

انشالله عزیزم خدایا به همه بچه هایی که میان نی نی سایت و منتظرن یه بچه سالم بده خوشحالمون کن همشون بیان عکس بی بی مثبت بزارن خدایا التماس میکنم

چه جالب منم این ماه متفرومین میخورم با لترزول اما ازوقتی لتروزول خوردم این ماه دوهفته مونده هنوز به ...

من لتروزول نخوردم ، از عوارضش بیخبرم ولی متفورمین هیچ عارضه ای نداره 

اون قرصه که تصویرش رو گذاشتم(ارزان هم هست برگی1000 یا 2000 ) اونو بخر از روز اول پریودت حساب کن

از روز 8 تا 16؛ شب در میان بزار داخل رحمت، معجزه میکنه