2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 72 پست
مشکل بارداری نداشتین خودتون یاهمسرتون؟1

.

15 ماه در انتظار بچه بودم که نمیشد 

حتی آی یو آی هم کردم و نشد

آزمایش اسپرم شوهرم عالی بود

خودم هم مشکل خاصی نداشتم با پریودهای منظم28 روزه

ولی این اواخر دکتر بهم گفت ممکنه تنبلی خفیف تخمدان داشته باشی به این شکل که یک ماه فولیکولام تا 21 هم میرسیدن ولی ماه دیگه بیشتر از 9 نمیشدن

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش انجامش بده خودتو اذیت نکن انشالله زود مامان شی

مرسی عزیزدلم ایشالله شماهم زودی مامان شی ببایی خبرشو بدی گلم

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘
ای جوووونم مبارک باشه خداروشکر انشالله منم زود جواب بگیرم شما لوله هاتون باز بود؟ 

انشاالله باردار شی 

بله لوله هام باز بود

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

. 15 ماه در انتظار بچه بودم که نمیشد  حتی آی یو آی هم کردم و نشد آزمایش اسپرم شوهرم عالی بود ...

عزیزم با اسپرم قوی که شانست خیلی بالاست گلم من این ماه عرق فراسیون میخورم میگن واس خانوما عالیه برا تنبلی هم اگه نتیجه اش خوب بهت میگم

انگار روز اول پریودته یکم با شدت تر اما قبلش مسکن بخور خیلی کمکت میکنه منم خوردم 

فقط از درد اون وسیله ها میترسم وگرنه از مایع و درد پریودی نه

بخدا ادم میگه ولی باز دردش میگیره اخه من موقع نزدیکی هم گاهی وقتا درد دارم اونو میزارن که دیگه بدتر ...

من هم موقع نزدیکی درد دارم 

موقع معاینه درد دارم

موقع انجام پاپسمیر درد دارم 

ولی عکس رنگی رحم یه معاینه ساده س

مثل درد روز اول پریود 

فقط باید ریلکس باشی و به خودت بقبولانی که در ادامه روند درمان، این عکس لازمه

عزیزم بستگی داره من قبل این که برم عکس رنگی به همه دلداری دادم که درد نداره بابا اگه تو معاینه دردتون نمیگیره پس اینم درد نداره ولی این ماه رفتم عکس رنگی اشکی بود که میریختم دیگه نمیتونستم تحمل کنم بعدشم تا دوروز درد داشتم و نمیتونستم درست راه برم

ولی قابل تحمله دردش

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
من رفته بودم آنومالی،یه خانومه تو اتاق عکس رنگی بود کلی جیغ زد اخرم شوهرش زیر بغلشو گرفت اورد بیرون ...

لابد لوله هاش بسته بوده من البته قبلش مسکن خوردم دردش یه لحظه بود و تموم شد دقیقا انگار پریود شده بودم

من هم موقع نزدیکی درد دارم  موقع معاینه درد دارم موقع انجام پاپسمیر درد دارم  ولی عکس ر ...

اره عزیزم من اینقد درد کشیدم موقع ای یو ای دیگه عادت کردم تازه میخواستم عکس رو بابیهوشی بگیرم اونم600میگیرن اما بچه ها میگن چیزی نیس