2777
2789
عنوان

بچه ها کسی سپرو هپتادین استفاده کرده واسه چاقی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 28 پست
دکتر واست نوشت؟؟تاثیر داشت واست؟؟

آره دکتر مردانی دکتره تغذیه نوشت برام. آره تاثیر داشت من باسنو صورت بازوهام چاق ترو خوش فرم تر شدن

خداوند نه به قدر رویا،بلکه ب اندازه ی ایمان و اطمینان توست ک میبخشد..
چیزی که شنیدمو گفتم.خیلیا میگن نخورین عوارض زیاد داره.گمونم برا کبد بده.منم نمیدونستم یه ماه خوردم.م ...

نه دگزا برا کبد بده. این فقط گیجت میکنه هی خوابت میاد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شربت زینک چی اونم خواب اوره؟؟

مولتی بخور زودچاق میشی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
شربت زینک چی اونم خواب اوره؟؟

نه زینک برا مو داد. 

آها یه شربت آهن هم بهم داد.آهن هم خوبه. ببین من الان اینا مصرف کردم چاق تر شدم. ولی برای تو من چیزی تجویز نکردم

برو دکتر تغذیه

خب بخورین!

من دیگه نمیخورم دوتا کوچولو دارم که باید انرژی زیادی داشته باشم اگه خواب آور باشه خو دیگه هیچی،، زینک چطوره  اونم خواب اورا؟؟

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
من دیگه نمیخورم دوتا کوچولو دارم که باید انرژی زیادی داشته باشم اگه خواب آور باشه خو دیگه هیچی،، زین ...

زینک برا چاقی نی، ویتامین  Eبخور با مولتی. 

زینک برا چاقی نی، ویتامین  Eبخور با مولتی.

زینک واسه چیه؟؟

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
نه زینک برا مو داد.  آها یه شربت آهن هم بهم داد.آهن هم خوبه. ببین من الان اینا مصرف کردم چاق ت ...

ممنون عزیزم دستت درد نکنه،،

من دیگه نمیخورم دوتا کوچولو دارم که باید انرژی زیادی داشته باشم اگه خواب آور باشه خو دیگه هیچی،، زین ...

نمیدونم من زینک نخوردم.من با سیپرو هم تو یه ماه وزن گرفتم اما گفتن مضره گذاشتم کنار رفتم باشگاه و خیلی خوب وزن گرفتم.الان باشگاه نمیشه رفت متاسفانه.البته مربیم به من گفته بود نشاسته و کستر و جوانه گندم و سرلاک و اینا بخور.من سرلاک و کستر میخوردم