دوست دارم یه کم پر شم گفتم سپرو بخورم؟؟اگه تجربه ای دارین بفرمایین؟؟
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
من دیگه نمیخورم دوتا کوچولو دارم که باید انرژی زیادی داشته باشم اگه خواب آور باشه خو دیگه هیچی،، زینک چطوره اونم خواب اورا؟؟
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
نه زینک برا مو داد. آها یه شربت آهن هم بهم داد.آهن هم خوبه. ببین من الان اینا مصرف کردم چاق ت ...
ممنون عزیزم دستت درد نکنه،،
من دیگه نمیخورم دوتا کوچولو دارم که باید انرژی زیادی داشته باشم اگه خواب آور باشه خو دیگه هیچی،، زین ...
نمیدونم من زینک نخوردم.من با سیپرو هم تو یه ماه وزن گرفتم اما گفتن مضره گذاشتم کنار رفتم باشگاه و خیلی خوب وزن گرفتم.الان باشگاه نمیشه رفت متاسفانه.البته مربیم به من گفته بود نشاسته و کستر و جوانه گندم و سرلاک و اینا بخور.من سرلاک و کستر میخوردم