خیدی مدیر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3692 عنوان برنامه ایرانسل من ☹☹☹ | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 33 پست قبلا رمز برناممو به کسی دادم اومده تو اکانت ایرانسل منم حالا میخوام بندازمش بیرون چیکار کنم؟کسی بلده؟ دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤ 1399/02/23 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12246 کسی تو اکانتته؟ اگه رمز ایرانسل من تا حالا به کسی نداده باشی ک نمیتونه ببینه آها نه رمزمو ندادم ولی چون داداشم برام نصب کرده نمیدونم چه جوریهمررسی پس خیالم راحت شد☺️☺️دستت درد نکنه دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3692 آها نه رمزمو ندادم ولی چون داداشم برام نصب کرده نمیدونم چه جوریه مررسی پس خیالم راحت شد☺️☺️دستت درد ... اگه موقع نصب یواشکی تو گوشی خودشم نصب نکرده باشه چیزی نیساگه ام میخوایی خیالت راحت شه دوستمون اسکرین فرستاده همینجا نگاه کن برو ببینفدات دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12246 اگه موقع نصب یواشکی تو گوشی خودشم نصب نکرده باشه چیزی نیس اگه ام میخوایی خیالت راحت شه دوستمون اسکر ... خدانکنه مرسی قربونت حتما😊😊😊 دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3692 خدانکنه مرسی قربونت حتما😊😊😊 فدات دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤