2777
2789
عنوان

خدا جون من چه مرگم شده 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 54 پست
نگیر روزه نگیییییر اصلا گناش پای من بابا نگیر نگیر نگیر نگیر 

كجاييي تو دلم برات يه ذره شده اصلاً فكر من نيستي 

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙄🙄🙄😘

قهرم باهات 🙄🙄🙄🙄 كجا ميري بدون من هي دور دور با شوهر سبيلو    هااااااااا

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
قهرم باهات 🙄🙄🙄🙄 كجا ميري بدون من هي دور دور با شوهر سبيلو    هااااااااا

🙄🙄نرفتم بازار 🤕شوهرمم ساعت 12 شب اومد 🤕🙄🙄حالا بیا اشتی فردا بریم تو کشتی 😂😂😂

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
نميگي من غيرتيم هي بازار هي اينور هي اونور😡😡

اوه   نمیدونستم خو 😖خو چیکار کنم تو خونه حوصلم سر میره الانم میخام برم بیرون بعد ظهر هم بازار 🙄😅

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
🙄🙄نرفتم بازار 🤕شوهرمم ساعت 12 شب اومد 🤕🙄🙄حالا بیا اشتی فردا بریم تو کشتی 😂😂😂

جدي الكي غيرتي شدم خوب پس😅😅😅باشه فقط اون انگشت كوچيكه نباشه نميتونم اشتي كنم بريم تو كشتي بيااا☝️به جا كوچيكه اين رو بزاريم😹😹😹😻😻😻😻

اوه    نمیدونستم خو 😖خو چیکار کنم تو خونه حوصلم سر میره الانم میخام برم بیرون بعد ظهر هم ...

باشه برو فقط رفتي دور وبرت رو نگاه نميكني هااااا😡مواظب خودت هم باش 💋💋💋💋

جدي الكي غيرتي شدم خوب پس😅😅😅باشه فقط اون انگشت كوچيكه نباشه نميتونم اشتي كنم بريم تو كشتي بيااا☝️ ...

💋💋💋

باشه برو فقط رفتي دور وبرت رو نگاه نميكني هااااا😡مواظب خودت هم باش 💋💋💋💋

واسه چی باید نگا کنم خو خرید کنم 🙄میخام مانتو اینا بخرم عید نگرفتم باید با دقت زیاد نگاه کنم 😂😂

💋💋💋

نفسي مزاحمت نشم برو به كارهات برس❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋😍😍😍😍😘😘😘😘

نفسي مزاحمت نشم برو به كارهات برس❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋😍😍😍😍😘😘😘😘

مراحمی 💋💋💋ن فعلا هستم تو کاری داری برو 💋💕💕

واسه چی باید نگا کنم خو خرید کنم 🙄میخام مانتو اینا بخرم عید نگرفتم باید با دقت زیاد نگاه کنم 😂😂

نه اينجور كه شد پس بشين خونه تو  از لامسه بايد كمك بگيري برا خريدت نگاه ممنوعه 😂😂😂

نه اينجور كه شد پس بشين خونه تو  از لامسه بايد كمك بگيري برا خريدت نگاه ممنوعه 😂😂😂

مگه میشه بدون نگاه 😩بزار برم 🙄  

مراحمی 💋💋💋ن فعلا هستم تو کاری داری برو 💋💕💕

نه منم بيكارم شوهرمم نيست بچه ها هم خوابن منم هستم پس❤️❤️❤️❤️