2777
2789
عنوان

قیمه

406 بازدید | 42 پست

فردا شب مهمون دارم..برای شام و افطار..

میخوام‌قیمه درست کنم‌اما لپه ی جدید ک گرفتیم خیلی دیر پزه با زود پز هم‌بلد نیستم کار کنم..البته دارما ازون قابلمه ایا..چیکار کنم.

اینکه قیمه س واسه اینه ک یکی از مهمونام گفته قیمه هوس کردم منم‌رودربایسی گفتم‌من میزارم

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دیگه‌نمیگن تو این کرونا🤣

والا منم راضی نیستم..یبار دعوت کردن محترمانه نه گفتیمو نرفتیم..دوباره چن شب پیش دعوت کردن خووهر شوهرمه..اگ عوضش رو ندم ناجوره 

کرونا تموم شده انگار خبر نداریم رفتم شهر دیگ امروز واس دکتر کلا از ۱۰۰ نفر ۵ تاش ماسک و دستکش زدن هیچ کس رعایت نمیکرد همه جا دست میزدن واسم عجیب بود مهمونتون میاد خیالتون راحته واقعا ؟ مادربزرگم سر نه نگفتن ب مهمون اومدن ب خونش الان خودش هم از مهموناش کرونا گرفته 

خب یه کیلو لپه دیگه بگیر

از کجا معلوم جدیده زود بپزه..اینیم ک گرفتیم مثلا جتس خوب بود نمیدونستم 

لپه هارو از الان بزار بپزه با یدونه پیاز ک خامی و بوش گرفته بشه فردا هم وسط پخت اضافه کن ب خورشت بی دردسر

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
والا منم راضی نیستم..یبار دعوت کردن محترمانه نه گفتیمو نرفتیم..دوباره چن شب پیش دعوت کردن خووهر شوهر ...

اره دیگه،الان همه رفت و امد میکنن دیشب دکتر مردانی گفت بیشتر از ده نفر نباشید که ازدیاد شه وگرنه طوری نیست 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

انقدر گفتیم زبونمون مو در آورد، همون‌خودمون‌بشینیم خونه کلاه خودمونو نکه داریم بسه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

سوال منم هس😩

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

برای اینکه گوش شنوایی نیس

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.