2777
2789

اگر خانواده ای را میشناسید که در شرایط معیشتی سختی هستند لطفا اطلاع رسانی کنید

🕌کمک معیشتی آستان قدس رضوی

📇اطلاعات خودشونو به شماره 3000138 پیامک کنن

۱.کد ملی شخص

۲.نام ونام خانوادگی

۳.تعداد افراد خانواده

۴.وضعیت تکفل و سرپرستی

۵.و یک شرح حال مختصر

🍱سبد معیشتی آستان قدس رضوی

لطف کنید این پیام را در گروه خودتون بزارید

🚕 #رادیو_صومعه_سرا👇

🆔 @radiosomesara

این اکانت حذف شده است

ای بابا دلت خوشه اسی کدوم کمک

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو دیدم توی کانال ، گفتم شاید به درد کسی بخوره😊

الان پیشو بگیری. میفهمی برا چندین سال پیشه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من میشناسم ولی فک نکنم دوس داشته باشن مشخصاتشون رو بدن

خوب کد ملی نده، هیچ کس چیزی رو که از طرف حرم امام رضا (ع) بیارن رد نمیکنه، مطمئنا خوشحال میشن

توی توضیحات بنویس خانواده ی آبرومندی هستند اطلاع ندارند که ثبت نام کردم براشون، من یکی از همسایگان یا آشنایانشون هستم (مثال گفتما)

این اکانت حذف شده است
من شماره ملیه طرفو نمیدونم ولی میشناسمش طرف یه گوشی نداره بده به بچش با این برنامه شاد درس بخونه &nb ...

شماره ملی نده، اما توی شرح حال بنویس که بخاطر مشکل مالی توی تحصیل بچه اش وقفه افتاده

این اکانت حذف شده است
بعد اونا چطوری پیداش میکنن تو استان خودمم نیست تهران تو لرستانه

یه شماره تماس ازشون پیدا کن بذار، یا شماره تماس از همسایه شون مثلا، ولی بنویس شماره تماس کیه

این اکانت حذف شده است