2777
2789

بخدا دیوانه شدم همش فکر ترس از دست دادن عزیزمو دارم یه به بابام فکر میکنم یه روز بچم یه روز مامانم بخدا دارم دیوانه میشم نمیدونم چکار کنم این فکرا نیان تو ذهنم الان از حرصم نشستم دارم موهای سرمو میکشم ترو خدا بگین چکار کنم ترو خدا دعا کنین خدا منو شفا بده

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه فکر نکن فقط خودت اینطوری هستی

اکثرا ازین فکرا میکنن

من ی روشیه چند ساله انجامش میدم خفن ارامش دارم

هر شب تو رختخواب واسه سلامتی کسایی ک دوستشون دارم آیه الکرسی میخونم

واقعا حالمو خوب کرده

بهت توصیه مبکنم انجام بدی

اصلا نفهمیدم کی حفظ شدم

من ک انقد  ب فکر بچه دار شدنم نمیرسم به اینا فکر کنم😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

خدایا شکر ک بچه دار شدم خدا حفظش کنه واسم. ولی من اگه میدونستم انقد میخوام نگران بچم باشم انقد دوسش داشته باشم ک شب و روز نداشته باشم بچه نمی اوردم. 

اول اینو به خودت تفهیم کن هیچکس ابدی نیست پس مرگ هست و میاد دوم فعلا تا هستن لذت ببر دعا کن عمر طولانی با عزت داشته باشن سوم هر اتفاقی میفته خدا صبرشم میده هیچکی بعد مردن عزیزش دیونه نشد

منم بشدت اينجوري ام

ترسم كم بود فكراي منفي راجب عزيزام كم بود از چند روز پيش كه زلزله اومده بدترم شدم

تا صبح بيدار ميمونم از استرسه عزيزام

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘