2777
2789
عنوان

میخوام پسرمو از شیر بگیرم

347 بازدید | 21 پست
خیلی وابسته شیر هستش غذا نمیخوره تصمیم گرفتم از شیر بگیرمش الان ۱۷ماه و نیمشه یک دفعه بگیرمش یا کم کم تجربه هاتونو لطفا بگید
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
ازینکه میخوام قبل دو سالگی از شیر بگیرمش ناراحتم ولی خیلی سخته دایم گاز میگیره اصلا غذا نمیخوره وقتی شیر میخواد بخوره حالم یه طوری میشه
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که باید کم کم بگیریش..من دخترمو طبق نظر دکترش اول با مزه شیر خشک آشنا کردم..بعدش شیر روزش و کلا قطع کردم...و بعد بیست روز خودش به شیشه علاقه مند شد و دیگه شبا هم شیر خشک خورد و من راحت شدم
https://te le gr am.me/joinchat/BHnx0QZ5zui2JvHxUyaySA دوستان سلام ما یه گروهیی تشکیل دادیم به اسم شگردهای خانومانه همه خانوم هستیم و لزومی نیس ک اقایون بیان چون چیزی کاسب نمیشن پس لطفا احترام خودتونو نگه دارید بی زحمت تو لینک داده شده فاصله بین ت ل گ ر ا م رو بردارین تا بتونین جوین بشین ممنون
کلا دیگه نمیخوام وابسته مک زذن باشه دوست ندارم شیشه بهش بدم که باز یه وابستگی داشته باشه منظورم اینه نمیخوام شیر خشک جایگزین کنم چطوری کم کم از شیر گرفتین
روشان جون چطوری قطع کنم ؟؟؟ تدریجی نمیشه چون واقعا برای پسرم سخته به هیچ روشی کوتاه نمیاد شیر کمتر بخوره هرچی حواسشو پرت میکنم بازی میکنم باهاش بازم یادش میاد زود
من پسرمو هفده ماهگی از شیر روز جدا کردم بعدشم شیر شب رو قطع کردم تقریبا سه روز سخت بود اما کم کم کنار اومد باهاش
وقتی اولین بار با چشمای کوچولوت نگاهم کردی تو عمق نگاهت نهایت عشقو دیدم یه دنیااااااااااااا دوست دارم پسرم
من تقریبا یکماه هست فرآیند از شیر گرفتن دخترم رو شروع کردم.دختر منم اصلا غذا نمی خورد.شیشه هم نمی خورد.فقط و فقط شیر خودم.حتی در حالت شیر خوردن می خوابید فقط.۲۱ ماهش که شد شیر روز رو قطع کردم.روی سینه م چندتا خط با مداد آرایشی سیاه کشیدم و گفتم اوف شده.خواهرمم یکم اه اه کرد اونم نخورد.خلاصه تا دو سه روز حواسش پرت میشد میومدسراغم تا ییادش میآمد خودش میگفت بده.شبها هم روی پا میخوابونمش.تا دو هفته ظهرها توی خواب طوری که نفهمه بهش شیر میدادم.اما دیگه خودش واسه شیر بیدار نشد.اما هنوزم شب توی خواب بهش میدم
پسر منم اصلا لب به هیچی نمیزد فقط شیر شیر شیر.از شیر گرفتمش واقعا راحت شدم
وقتی اولین بار با چشمای کوچولوت نگاهم کردی تو عمق نگاهت نهایت عشقو دیدم یه دنیااااااااااااا دوست دارم پسرم