2777
2789
عنوان

میخوام پسرمو از شیر بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 21 پست
پسر منم اصلا لب به هیچی نمیزد فقط شیر شیر شیر.از شیر گرفتمش واقعا راحت شدم
وقتی اولین بار با چشمای کوچولوت نگاهم کردی تو عمق نگاهت نهایت عشقو دیدم یه دنیااااااااااااا دوست دارم پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چسب زدم منتها اومد یه لحظه کندشون شیر خورد چسبوندشون سر جاشون و رفت
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
خیبی استرس از شیر گرفتن رو دارم
تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
ممنون از راهنمایی هاتون شبتون خوش
الان اکثر دکترا میگن 8 تا 14 ماهگی بهترین زمان از شیر گرفتنه چون بچه به غذای جامد احتیاج داره و مک زدن زیادی باعث مشکلاتی مثل ناخن جویدن و تثبیت دهانی میشه منم قصد دارم یکسالگی بچمو از شیر بگیرم. اگه اینستاگرام دارید پیج دکتر هلاکویی رو فالو کنید خیلی مفیده
خدایا شکرت بخاطر همه چی...
ممنون مامان هانی جان آره پیجشو دنبال میکنم . درمورد تثبیت دهانی و.... خیلی اطلاعات کسب کردم به این نتیجه رسیدم کم مک زدن هم تثبیت دهانی میاره و ازونجایی که پسرکم کلا تا شش ماهگی زیاد شیر نمیخورد مکیدنش تا چهارده ماه کم بود بهتر دیدم ۱۸ماهگی از شیر بگیرمش