2777
2789
عنوان

ختم مجرب یک روزه ی شب قدر

123 بازدید | 13 پست

دوستان برا شب ۱۹ رمضان (فردا شب) ختم گروهی امن یجیب رو گذاشتیم. ۷۸۰ تاش باقی مونده، هرکس میخاد شرکت کنه، درخواست دوستی بفرسته لینک بفرستم. فقط دقت کنین کل آیه رو باید بخونین، نه فقط "امن یجیب" رو

خیلی 

من من

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی اگر تنهایی نشه ۱۲۰۰۰تا بخونی بازم حاجتت رواست؟؟

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

من ۱۰۰ تا میخونم اگه حافظم یاری کنه

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌

میشه یکی این تیکه اخرشو برای من معنی کنه

عزیزان هرکی میخاد بیاد درخواست دوستی بفرسته تا اسمشو ثبت کنم. اینجوری نمیشه

من درخواست فرستادم اما اول ج سوالاتم رو بدین لطفا

عزیزم ببخشید دستم خورد لغو شد 

دوباره درخواست دادم

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌