2777
2789
عنوان

قائم کردن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 56 پست
وای بگو .چجوری تحمل کردی نگفتی این همه مدت.من هم فهمیدم دوهفته بعد به هممممه گفتم. مامانمم که وقتی تو دستشویی درحال بی بی چک گذاشتن بودم به خونه زنگ زدم شوهرم گفت هدی داره جیغ میکشه.همون موقع فهمید
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه برگه ازمایشت رو‌جا بذار خونه مامانت اینا فقط همین خودشون متوجه میشن
مردای ایرانی زیر بارون اگر دختری رو سوار کردید بجای شماره به او امنیت بدهید اورا به مقصد مورد نظرش برسانید نه مقصد مورد نظرتان بگذارید وقتی زن ایرانی,مرد ایرانی را در کوچه ای خلوت میبیند احساس امنیت کند :نه احساس ترس بیاید فارغ از جنسیت کمی هم مرد باشید
مونیکا زنگ بزن بگو مامان یه خبر دارم واست اما همش خجالت میکشیدم بهت بگم . بعد خودش بلافاصله بهت میگه بارداری باور کن همین چند کلمه رو بگی خودش زودتر از تو بهت میگه
یه مادر با دوبچه ساکن امریکا