2777
2789
عنوان

دختر 20 ماهه م...

135 بازدید | 18 پست

وقتی محبت بین دوتا جنس مخالف رو میبینه جیغ میکشه و یجورایی اذیت میشه و بدش میاد. اوایل وقتی من و باباش دست همو میگرفتیم یا حتی کنار هم دراز میکشیدیم جیغ میزد و جدامون میکرد. الان متوجه شدم که حتی تو تلویزیون هم یه زن و مرد همو بغل میکنن جیغ میکشه. چرا؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پدر و مادر طبیعیه یکم حسودی میکنن ولی تلویزیونو نمیدونم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
بچه هویی مادره به خصوص دختر  والا نمیدونم چرا با تلوزیون مشکل داره

مثلا اگه تو تلویزیون پسره بخوره زمین و نامزدش بره بالا سرش و دستشو بگیره یا نزدیک شه بهش. سریع واکنش نشون میده و با دستش میکوبه رو دختره تا جدا بشن جیغ میزنه

ما تو یه اتاق تو خونه ی پدرشوهرم زندگی میکنیم ولی خب خییییلی مواظب بودیم که یوقت شاهد رابطه مون نباشه که مشکل روحی پیش بیاد واسش. حتی شده یه ماه به هم نزدیک نشدیم به خاطر این موضوع. نمیدونم چرا اینجوری شده

پسر منم روی من حساسه وقتی با همسرم کنار هم میشینیم یا دست همو میگیریم میاد پدرشو میزنه دست منم میکشه میبره 😄

حالا شما خوشتون اومده زیاد اذیتش کردین اونم حساس شده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
ما تو یه اتاق تو خونه ی پدرشوهرم زندگی میکنیم ولی خب خییییلی مواظب بودیم که یوقت شاهد رابطه مون نباش ...

نگران نباش عزیزم ما با اتاق جدا هم شده یک ماه انجام نشه بچه کلا نمیذاره که شب ساعت سه میخوابه الانم دارم از شیر میگیرم دیگه واویلا

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️