2777
2789
عنوان

بعده واکسن

87 بازدید | 7 پست

خانما سلام نماز روزتون قبول

دخترم‌صبح۱۸ماهگی زدن بعدش هندونه خورد شیرمو خورد بعدش ک‌ استا دادم استفراغ کرد همه چیو داد بیرون البته دختر من از بدو تولد کلا استان رو هرطوری بدم استفراغ می‌کنه هرطعمیشو دیگه بعدش شیاف استفاده کردم براش الآنم میخاس شیرمو بخوره یهو دوباره استفراغ کرد خیلی نگرانم فقط شیرمو میخوره آخه

چیکارکنم  

فرزادم دنیای من😍🥰

فقط شیر زیاد بده و مایعات که آب بدنش کم نشه .

شیاف کن حتما.استامینوفن پاراکید شیرینه

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
فقط شیر زیاد بده و مایعات که آب بدنش کم نشه . شیاف کن حتما.استامینوفن پاراکید شیرینه

کلا استا هرطوریشو بدم استفراغ می‌کنه دیگه مجبور شیاف میزنم شب دوسه قاشق برنج خورد

فرزادم دنیای من😍🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا استا هرطوریشو بدم استفراغ می‌کنه دیگه مجبور شیاف میزنم شب دوسه قاشق برنج خورد

سلام.دخترت بهتر شد؟تب نداره دیگه؟

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
سلام.دخترت بهتر شد؟تب نداره دیگه؟

آره عزیزم امروز بهتره ۴۸ساعت عذاب کشیدیم ما مادرو دختر آدم خودش مریض بشه ولی بچه ن😣

امروز خداروشکر بهتره راه می‌ره 

می‌ره حیاط

فرزادم دنیای من😍🥰
آره عزیزم امروز بهتره ۴۸ساعت عذاب کشیدیم ما مادرو دختر آدم خودش مریض بشه ولی بچه ن😣 امروز خداروشکر ...

خب خداروشکر که بهتره.منم پسرم خیلی اذیت شد دو روز راه نرفت.