2821
2789
عنوان

مامان بزرگمممم😭😭😭

228 بازدید | 15 پست

مامان بزرگم براثر سکته امروز فوت کرد 😭😭😭 توردخدا هرکی میتونه برای شادی روحش صلوات بفرستید منو لایک کنید

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدابیامرزه عزیزم غم آخرتون باشه

ممنون عزیزم😭

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

خدا رحمت کنه عزیزم روحشون شاد تسلیت میگم🖤🌹🌹اگر دوست داشتی برای مامان بزرگ منم فاتحه بخون یه ساله ...

ممنون عزیزم 

خدا رحمت کنه مامان بزرگتو 😢چشم حتما

غم آخرت باشه عزیزم خدا رحمتشون کنه خیلی  به خودت سخت نگیر مواظب کوچولوت هم باش

خیلی پیشم عزیزبود ازهمه بدتر ۳ماه بود ندیده بودمش ب خاطر کرونا لعنتی😢😢😢😢

خیلی پیشم عزیزبود ازهمه بدتر ۳ماه بود ندیده بودمش ب خاطر کرونا لعنتی😢😢😢😢

میدونم عزیزم مامان بزرگا برامون عزیزم من هر دو شون رو از دست دادم میفهمم کلی مواظب کوچولوت باش نگی اشتها ندارم چیزی نخوری و اینا 

واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹
میدونم عزیزم مامان بزرگا برامون عزیزم من هر دو شون رو از دست دادم میفهمم کلی مواظب کوچولوت باش نگی ا ...

قربونت برم خدا رحمتشون‌کنه 

من ب خاطر کرونا نرفتم فاتحه😢😢😭😭😭😭 لعنت بهت کردنا لعنتتتتتت 😭😭😭😭