2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دوسال و چهارماهشه کامل حرف میزنه خیییلی بهانه میگیره مخصکصا واسه خونه مادرشوهرم 🤕

از چند ماهگی شروع کرد به حرف زدن؟ پسر منم دو سالو نیمشه ولی فقط جمله دو کلمه ایی تا سه کلمه ایی اونم ا&ثر کلمات رو درست تلفظ نمیکنه

پسر من دوسال و چهارماهشه کامل حرف میزنه خیییلی بهانه میگیره مخصکصا واسه خونه مادرشوهرم 🤕

حالادخترمن همیشه میگه بریم خونه مامان من.امروزپیش مادرشوهرم اینابودمن رفته بودم دکترگریه کرده بودمامان منومیخاست.خواهرشوهرم برده بودگذاشته بودپیش مادرم.چون مادرم خیلی صبوره وباهاش بازی میکنه.ولی مادرشوهرم ایناهمش دعواش میکنن دخترمو

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  
از چند ماهگی شروع کرد به حرف زدن؟ پسر منم دو سالو نیمشه ولی فقط جمله دو کلمه ایی تا سه کلمه ایی اونم ...

از هفت هشت ماهگی ماما و اینا میگفت

ولی از دوسالگی خیلی بهتر شده تقریبا میشه کفت همه چی میگه ولی خب بچه هست طبیعتا بعضی کلمات رو کامل و واسه نمیتونه بگه هنوز 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

دخترمن کامل حرف میزنه ولی 2تاازبچه های دوستام ک توهمین سنن مثل بچه شما2.3کلمه ای میگن

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  
مگه میشه بچه دوسالو هفت ماهه راه نره؟

اره میشه اگه مشکل داشته باشه 

پسر منم پنج سالشه اما حتی نمیتونه بشینه   

حالادخترمن همیشه میگه بریم خونه مامان من.امروزپیش مادرشوهرم اینابودمن رفته بودم دکترگریه کرده بودمام ...

من کنار مادرشوهرم زندگی میکنم پسرم همش میخواد بره اونجا 

کلافم کرده دیگه 

من کنار مادرشوهرم زندگی میکنم پسرم همش میخواد بره اونجا  کلافم کرده دیگه

اتفاقامنم طبقه بالامادرشوهرم