2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی حالم بده

58 بازدید | 3 پست

دارم با گریه مینویسم از بس حالم بده بچه ها شوهرم با برادرم چن شب پیش رفتن باهام گ. ل کشیدن و....  اینقد حالشون بد بوده ک کارشون رسیده به اورژانس و....  منم وقتی فهمیدم اینقد گریه کردم و به شوهرم حرف زدم ک جرا اینکارو کردید و دعوا.کردیم و. اونم کلی قسم ک صداشو در نیاری و نمیدونستیم و این حرفا.(البته شوهرم سیگگار میکشه ک از هر دری وارد شدم کنار نزاشتش با التماس محبت اروم اروم رفاقتی هرچییی حتی به خانوادشم گفتم بازززمممم هییییچ بار اخر تا مرز دادگاه بردمش ک کمی ترسید 6 ماه نکشید ددباره شروعش کرده  هرچی بهشم میگم نکش میندازه پشت گوش تا اینکه این داستان پیش اومد منم داداشم امشب دیدمش کشیدمش کنار کلییی حرف و دعوا باهاش کردم ک چرا اینجوری کردید اونم کمی خندید و گفت خواستم بمیرم و این داشتانا گمی قسمش دادم ک دیگهه نکنه...  میبینم چن ساعت پیش شوهرم پیام داده ک به داداشت چرا گفتی هرررچییی کفر بود کرد منم حرصمممم گرقته بود تا میتونستم بهش حرف زدم گفتم میخام جدا شم نمیتونمممممم کنار بیااااااام با رفیق بازی و چیز کشیدنات و این داستاناااا😭😭😭😭😭الان تهدیدم کرد ک به داداشم نگم...  دعوامون شد چیکار کنم به. نظزتون الان واثعااااانمیدونم چیگار. کنم

میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی..  شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘

حق داری واقعا خیلی بده کاری نمیتونیم کنیبابا داری؟

بقران ی جوری داره رفتار میکنه انگار. من کردم😭😭😭...  اره دارم اینبار میخام پا بزارم رو همه چیز بهشم گقتم ابروت برام مهم. نیست بهت گفتم خط قرمزامو نمیتووووونممم ببینم چیز کشیدناتو و رفیق بازیااااتووو😭😭

میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی..  شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.