2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای انگار عملیه هم ...خب اینجور انداما معمولا یا با باشگاخ رفتن ساخته میشن یا عمل ..یعنی همینجوری با ...

من یکی از دوستم اندامش مادرزادی همینه

من ک دخترم میبینمش اب دهنم راه میوفته😍🤤😅😅

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
واقعا اینطور نیست .الان هاندا ک خیلیا جذابیتشو واقعا قبول دارن .مشکی ان چشماش و خیلی از سلبریتیای دگ ...

من همیشه از خودم ناراضی ام ولی امشب قبل تایپکت که به خودم نگاه کردم تو اینه دیدم واقعا خیلی هم بد نیستم و همه چیز تو صورتم قشنگه لبام برجسته چشمام درشت و بادومی و عسلی رنگه و مژه های بلند و دماغی که همه فکر میکنن عملش کردم قدمم بلنده ولی همیشه از قدمم ناراضی بودم که چرا ریز نیستم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
این پیکر تراشی کرده هیچکی طبیعی اینجوری نی

دوست من اینجوریه ، تازه ۱۸ سالشم هست😕

بعدشم با ورزش میشه عزیزم

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
واای نههههه😐😐😐😐 قبمل سمبل ندوست  دوست دارم سینه و ب ا س ن کوچیک باشه

هر کس ی سلیقه ای داره دیگ

من همیشه از خودم ناراضی ام ولی امشب قبل تایپکت که به خودم نگاه کردم تو اینه دیدم واقعا خیلی هم بد نی ...

همش میگم چرا چشمام رنگی نیست چرا من موهام لخته و فر نیست یا چرا قدم بلنده و ریز نیستم 🤦🏼‍♀️کلا ناراضی ام بچه م بودم میگفتم چرا گردنم مثل زرافه بلنده 😑بعدا فهمیدم چیز خوبیه😂

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
😊میسی .

اندام قشنگی داری عزیزم ولی برای مراقبت ازش میتونی بری باشگاه که خوب باقی بمونه 

همش میگم چرا چشمام رنگی نیست چرا من موهام لخته و فر نیست یا چرا قدم بلنده و ریز نیستم 🤦🏼‍♀️کلا نار ...

😂😂😂واقعا؟؟رو خودت کار کن خب ..اینجوری ک همش تخربب روحیس.!چون از ویژگب های مثبت ک همه مبخوان داشته  باشن هم راضی نیستی!سعی کن بخودت بقبولونی ک زیبایی و همیتی ک هستی رو دوس داشته باشی ..قد بلند ک خیلی خوبه .من ۱۵۵ ام .شایو خیلیا  دوس نداشتخ باشن .اما واقعا خودم رو دوس دارم .حس میکنم با نمکم .یا من سبزم .شاید خیلیا سفید ترجیح بدن .اما بنظرم خیللللی بهم میاد این رنگ .....اصلا زیباییای خوودت رو باکسی مقایسه نکن عزیزم .با هیچ کس ..چون زیبایی یه معیار خاص نداره ...اگ معیارت رو مثلا بزار چشم رنگی .خب هروفت یه چشم رنگی دیدی فک میکنی زیباست و از تو بهتره شاید .در حالیک ممکنه اصلا اینطور نباشه ....دامنه  جذابیت  خیلللی وسیعهه  بنظرم و نمیشه واسش معیار گذاش..شاید واسه زیبایی بشه معیار گذاشت .اما مهم جذابیته ....و از همع اینل مهم تر :اعتماد بنفس و احساس رضایت از خود هستش .

😂😂😂واقعا؟؟رو خودت کار کن خب ..اینجوری ک همش تخربب روحیس.!چون از ویژگب های مثبت ک همه مبخوان داشته ...

من همیشه دوسداشتم ریز اندام باشم و قد کوتاه همیشه تو دانشگاه از همه دوستام قد بلند تر بودم۱۷۸ قدمه یا خیلی چیزا واقعا همه چیزایی که دارم چیزای خوبیه ولی اصلا اعتماد به نفس ندارم و صفره