2777
2789
عنوان

چیکار کنم شکمم بزرگ بشه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 24 پست
نترس فقط به وزن بچه توجه کن کاری به وزن کم خودت نداشته باش

وزنش که خوبه...ولی هر کی منو میبینه چون شکم ندارم میگه بچت خیلی کوچیکه😢میگم ی کم شکم داشته باشم دهن اینا بسته بشه...منم تو بارداری انقد عصبی شدم هر ی چیز بهم میگه تا دو روز هی ناراحت میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بارداری اولمه قبل بارداری ۷۲ بودم ولی بخاطر ویار شدم ۶۰ وزنم نمیگیرم😂خیلی لاغر شدم

اصلاااا نگران نباش بچه رشدش رو داره سونو هم انجام دادی و چک شدی حتما پس اصلا فکرشو نکن 

از ماه شیش سرعت رشد جنین زیاد میشه و اونموقع شکمت بیشتر بزرگ میشه ولی کلا خیلیا رو دیدم تو بارداری شکمشون کوچیک بود ولی وزن بچه خیلی خوب و نرمال بوده

😂مگه گفتم شکمم خیلی بزرگ بشه...در حد نرمال ماله من خیلی کوچیکه.

اگه اندازه بچت طبیعه تو سونو پس خوبه نگران نباش، تازه کلی هم از کوچیک بودنش راضی باش😁

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
وزنش که خوبه...ولی هر کی منو میبینه چون شکم ندارم میگه بچت خیلی کوچیکه😢میگم ی کم شکم داشته باشم دهن ...

دختر هر کس گفت بگو اولا به گفته دکترم وزنش عالیه بعدهم دیگه بعداز بارداری حرص اینکه وزن کم کنم رو ندارم 

حرص نخور توفکر بستن دهن مردم هم نباش همینکه اهمیت ندی خودش یه انرژی مثبت بزرگ برا خودت وبچته 

در دروازه رو میشه بست دهن مردم رو نمیشه بست 

والا مردم تو همه چی قاضی شدن آخه به شما چه جاش دعا کنید بچه ومادر سالم وسلامت باشن

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم