2777
2789
عنوان

وزن نی نی ۱۱ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 31 پست
ریفلاکس داشت ولی وارد ۵ ماه شد خوب شد کلا ازمایش ندادم قراره حالا ی روز ببرمش دکتر براش ازمایش بنویس ...

پس شاید از دندونش باشه، باز من تجربه این سن رو ندارم ولی دیدم بچه ابجیمو اون هیچی نمیخورد دیگه

ای خاهر جان حتما یه دختر ۱۱ماهه دارم قبلا همچی میخورد الان لب به غذا نمیزنه به زور یه سر قاشق.دیوونم ...

الان ۹ کیلوعه اره تازه ۲ تا دراورده .عزیزم خدا ایشاالله کمکت کنه نی نیتون غذا بخوره

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه دیگه نرماله  چرا میخوای زیاد شه

حس میکنم کمه اخه۷ ماهش ک بود بردمش بهداشت گفت ۸ کیلوعه حس میکنم تواین ۳ ۴ ماه وزن درست حسابی اضاف نکرده

دختر منم اینجور بود ،،،بهداشت گفت بخاطر جنب جوشش هست ما انتشار نداریم وزن آنچنانی اضاف کند نهایت سیص ...

وای اره خیلی جنب و جوش داره از دوماهگیش ک برمیگرده ی نفس راحت نکشیدم.الان رقته بالای مبل ب همچی کار داره.بعد دسشویی هم زیاد میکنه بدبختی

حس میکنم کمه اخه۷ ماهش ک بود بردمش بهداشت گفت ۸ کیلوعه حس میکنم تواین ۳ ۴ ماه وزن درست حسابی اضاف نک ...

عزیزم بچه ها تاد۶ناه خوب وزن میگیرن بعدش کم میشه وزن گیریشون.قدشون بلند میسه لاغر تر میزنن.ما مادرا ایقد باید جوش بزنیم تا روزمون شب شه....

عزیزم بچه ها تاد۶ناه خوب وزن میگیرن بعدش کم میشه وزن گیریشون.قدشون بلند میسه لاغر تر میزنن.ما مادرا ...

اره واقعا گفتی.تا ۵ ماهگیش شیر منو میخورد یهو ول کرد جیغ میزد دگ واس ریفلاکسش بردم دکتر شیرخشک داد دگ لب ب شیر من نزد.بعد یکماه شیرخشک مخصوص خوردن خوب شد دکتر شیرشو عوض کرد الانم ی شیر دگ میخوره ولی انگار ن انگار وزنش زیاد بالا نمیره

روزی چنبار؟اره زیاد دسشویی کنه رو وزنش تاثیر داره...

شاید بهت بگم ۴ ۵ بار ببخشیدا حالتون بد نشه اسهالی نیست ولی دسشوییش زیاده

مغزیجات.سویق.آب قلم.جوجه.کباب.کلا تو غذاهاش کره یا روغن محلی بریز.آبگوشت خیلی خوبه.پودر جوانه گندم

ببخشید عزیزم مغزیجات چطور بهش بدم؟ابگوشت با نخود؟

ببخشید عزیزم مغزیجات چطور بهش بدم؟ابگوشت با نخود؟

اره دیگه کم کم میتونی نخود هم بدی ولی خیلی کم.گردو و پسته و بادوم پودر کن بریز تو ماست یا فرنی.تو فرنیش و آخرای پختش یه تخم بلدرچین بشکون بزار بپزه بده بخوره

خدایا شکرت🙏🙏😊

راجب شیر خشک هم اگ اطلاعات دارین بدین چ شیرخشکی بهتره واس وزن گیری؟اسمش بی زحمت بگین

ن عزیزم وزنش نرماله

دوسدارم یکم تپلی تر باشه شما شیرخشکی نمیشناسی ک یکم وزن بده 

دوسدارم یکم تپلی تر باشه شما شیرخشکی نمیشناسی ک یکم وزن بده 

من دخترم شیرخشکیه نان و ببلاک ای ار میخوره برا بقیه بچه ها وزن دهی خوبی داره ولی برا بچه من خوب نبوده 

بچه باید سالم باشه تپل شدن بعدا مجبوری لاغرش کنی 

من دخترم شیرخشکیه نان و ببلاک ای ار میخوره برا بقیه بچه ها وزن دهی خوبی داره ولی برا بچه من خوب نبود ...

اهان بچتون ریفلاکس داره؟من پسرم ریفلاکس داشت ۳ ۴ ماهش بود آپتامیل پپتی میخورد.۵ماهش شد خوب شد.بعدش امپتامیل خورد بیرون رویش زیاد بود الانم تروویتال میخوره والا میگن خوبه ولی وزنی نداده انچنان