سلام من چن ماهی خواننده خاموش بودم امروز عضو شدم .سوال دارم درباره زیاد شدن وزن بچم.۱۱ماهشه همچی هم بهش میدم میخوره ولی انگار وزنش بالا نمیره.شیرخشک میخوره.اگ میشه درباره غذا یا شیرخشک راهنماییم کنید مرسی
یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بچه ها تاد۶ناه خوب وزن میگیرن بعدش کم میشه وزن گیریشون.قدشون بلند میسه لاغر تر میزنن.ما مادرا ...
اره واقعا گفتی.تا ۵ ماهگیش شیر منو میخورد یهو ول کرد جیغ میزد دگ واس ریفلاکسش بردم دکتر شیرخشک داد دگ لب ب شیر من نزد.بعد یکماه شیرخشک مخصوص خوردن خوب شد دکتر شیرشو عوض کرد الانم ی شیر دگ میخوره ولی انگار ن انگار وزنش زیاد بالا نمیره
اره دیگه کم کم میتونی نخود هم بدی ولی خیلی کم.گردو و پسته و بادوم پودر کن بریز تو ماست یا فرنی.تو فرنیش و آخرای پختش یه تخم بلدرچین بشکون بزار بپزه بده بخوره
من دخترم شیرخشکیه نان و ببلاک ای ار میخوره برا بقیه بچه ها وزن دهی خوبی داره ولی برا بچه من خوب نبود ...
اهان بچتون ریفلاکس داره؟من پسرم ریفلاکس داشت ۳ ۴ ماهش بود آپتامیل پپتی میخورد.۵ماهش شد خوب شد.بعدش امپتامیل خورد بیرون رویش زیاد بود الانم تروویتال میخوره والا میگن خوبه ولی وزنی نداده انچنان