2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزنه رو خشک کنی یا اگه بپزی ابش و بخوره عالیه البته ک گیاهی دیر ج میده باید صبور باشی دیابت مادرم با رژیم اینجوری کنترل کردیم

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

سلام عزیزم

اگه بتونید دستگاه قندخون بگیرین بزارین توی خونه هفته ای دوبار قندش چک کنید که خیلی بالا نره

باید برید پیش دکتر که براش دارو (قرص یا انسولین) تجویز کنه. اگه دستگاه داشتین که چند روز مداوم قبل از صبحانه و دو ساعت بعد از ناهار و شام اندازه میگرفتین دکتر راحت میتونس دوز دارو رو تجویز کنه که چندبار نخواین برین مطب.

بعضی از عرق گیری های معتبر یا عطاری ها هم دارو دارن که تاثیر داشته باشه.

اگه رعایت رژیم غذایی کنه به نظرم سریع نرمال میشه ولی همچنان بایدمواظب باشین چون خدایی نکرده به چشم، کلیه  یا دست و پا میزنه.

میشناسم کسایی که به خاطر قند بالا پاهاشون قطع کردن. فقط مراقب باشین قندش کنترل باشه چه با غذا چه دارو.

انشالا که زود خوب شن

برای کسایی هم که زخم دیابت دارن یه اسپری هست به نام "نیواشا "

روزی سه بار روی زخم اسپری کنن خیلی زود جواب میده.

اگه کسی رو میشناسید بهش معرفی کنید ثواب داره ، چون به خاطر خوب نشدن یه زخم کوچیک متاسفانه مجبورن یکی از اعضای بدنشون قطع کنن   قیمتش الان نهایتا 80 باشه