gita۲۰ مدیر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 169 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 76 پست بی بی چک خطاهم داره؟ من بعد ۷روز تاخیری پریودم همون دقیقه اول مثبت شد درسته ینی Boş ver 1399/02/22 | 16:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moanna عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2171 برامن دوتا خط پررنگ همون دقیقه ی اول افتاد...مثبت کاذب نیس ینی نه 😫😫😫😫😫بارداري ديگهههر خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
gita۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 169 مبارکه التماس دعا عزیزم انشالله خدا تو دل همه مامانای منتظر ی فرشته ی سالم و صالح بزاره Boş ver
gita۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 169 نه 😫😫😫😫😫بارداري ديگهههر خب میترسم الکی دلخوش بشم Boş ver
gita۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 169 چه اصراری داری کاذبشه😐 اخه کلی تاپیک خوندم نظر مثبت و منفی رو مارک مدیکور بود از رو این.همم میگن بی بی چکا خطام دارن Boş ver
النا۱۳۸۰ عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 7687 اخه کلی تاپیک خوندم نظر مثبت و منفی رو مارک مدیکور بود از رو این.همم میگن بی بی چکا خطام دارن کاذب یا بعد ۱۰ دقیقه میشه یا با مصرف دارو.مبارکه برای منم دعا کن که این ماه باردار باشم
gita۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 169 کاذب یا بعد ۱۰ دقیقه میشه یا با مصرف دارو.مبارکه برای منم دعا کن که این ماه باردار باشم ممنونم انشالله عزیزم خدا ی نی نی سالم وصالح بهت هدیه بده خیلی زووود Boş ver
النا۱۳۸۰ عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 7687 ممنونم انشالله عزیزم خدا ی نی نی سالم وصالح بهت هدیه بده خیلی زووود
moanna عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2171 خب میترسم الکی دلخوش بشم ترست طبيعيه منم بي بي چكم هفته پيش مثبت شد باورم نميشد ٥-٦ تا زدم همشون پررنگ بازم باور نكردم رفتم ازمايش بتام٣٦٠ بود هنوزم باور نكردم فردا مي خوام برم دكتر شايد سونو كنه باورم شه ولي هورموناي بارداري داري حالا ديگه بقيه داستانارو بايد بگذروني فكنم تا صداي قلب باور نكنم من خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
moanna عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2171 ممنونم انشالله عزیزم خدا ی نی نی سالم وصالح بهت هدیه بده خیلی زووود اولين روز اخرين پريت كي بوده؟ خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
gita۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 169 ترست طبيعيه منم بي بي چكم هفته پيش مثبت شد باورم نميشد ٥-٦ تا زدم همشون پررنگ بازم باور نكردم رفتم ا ... دقیقا منم از صب کلی مطلب خوندم تونت بدتر استرس گرفتم...انشالله ک نی نی سالم و صالح تو دلته :)زندگیت پرازخوشی Boş ver
gita۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 169 اولين روز اخرين پريت كي بوده؟ ۱۶ فروردین Boş ver
نیکی۷۰۷ عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 2896 برامن دوتا خط پررنگ همون دقیقه ی اول افتاد...مثبت کاذب نیس ینی نه هرگز...مثبت واقعیه گل من.نگران نباش.اون خطا الکی صورتی نمیشن.مبارکه
شکوفه_نارنج۲ عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 425 مبارکه عزیزم بارداری . منم وقتی بیبی چک دو خطم را دیدم همش شک داشتم . مطمئن باش نی نی داری .
gita۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 169 نه هرگز... مثبت واقعیه گل من.نگران نباش. اون خطا الکی صورتی نمیشن. مبارکه انشالله ک ایطوره خداروشکر مرسی از دلگرمیت تنت سلامت و دل و زندگیت شاد Boş ver