2777
2789
عنوان

قهر در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 224 پست
انقد مادرش و خاهرش ساااااده ان ک حد نداره

ببین خودتم مقصری 

چیزی که بهت تعارف کرد قبول کن

کم کم جا میفته براش عادی میشه و دیگه میدونه

از 10 تا دعوت کردن برا نوشیدنی یا خوردنی بیرون 8 تارو بپذیر دوتارو رد کن 

🐢
اینا رو ول کن اصن بحثتون الکی بوده و تو هم اشتباه کردی سهیم شدی.میرفتین تولد واس خواهرش بود میخواس ...

اره میدونم سنشم زیاد نیس ۲۵ سالشه .وقتی یچیزیو بهش یاد میدم واقن میفهمه و انجام میده اینو یاد نگرفتع فعلا.عزیزم میشه اون ویس رو ک گفتی بهم بدی ؟چجوری ازت بگیرم لینکشو میدی

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیگم ک کار ایشون درست بوده اتفاقا نباید این حرف و میزده ولی همسرش هم نباید انقدر پرتوقع باشه احت ...

خب نباید کاری که از پسش برنمیایی رو قول بدی اینجوری بیشتر ناراحتی میاره ،بعد توقعی نداشته لابد همسرش هم رو حرفش حساب باز کرده شاید اگه نمیگفت کادو کوچیکتر میگرفت یا میگفت من انقد میدم الباقی باخودت کار شوهرشم خوب نبوده شاید شوخی کرده یا از رو ناراحتی این حرف رو زده

ببین خودتم مقصری  چیزی که بهت تعارف کرد قبول کن کم کم جا میفته براش عادی میشه و دیگه میدونه ...

اره نباید انقد ردش کنم ...حداقل وقتی زبون ندارم ازش پول بگیرم چیزیو ک تعارف میکنه رو چرا رد میکنم

ما ۳ سال دوست بودیم کامل شناخت دارم ولی نمیتونم زود قهرنکنم

خب پس نشین منتظر زنگشنباش ،باید به این اخلاقش عادت کنی در ضمن دوستی خیلی فرق میکنه با الان چهره واقعی خودشو تو نامزدی و زندگی رسمی نشون میده ،تو دوستی هزار جور حرف هست یه موقع فک نکنی اینم مثله موقعه دوستیه نه این دیگه فرق میکنه 

مثلا چجوری ازش پول میگیری ک‌مانتو بخری؟من همینو بلد نیستم

ببین کم کم

گفتم مثلا اینبار بگو کرم پودرم تموم شده بریم یکی بخریم.اون یا میگه نه یا میگه آره.وقتی برین بخرین خودشم تو فروشگاه پولشو میده

نرو ارزون بخر

برو خوبشو بخر.ک بدونه تو آشغال مصرف نمیکنی.

مثلا یه پیام بزن میخوام برم لیزر میشه لطفا پول بزنی واسم

اونم میپرسه چقدر تو کم نگو

از پول لیزرت صد تومن بیشتر بگو  

ببین کم کم گفتم مثلا اینبار بگو کرم پودرم تموم شده بریم یکی بخریم.اون یا میگه نه یا میگه آره.وقتی ب ...

😬😬😬😬باشههه مرسی باید کم‌کم کار کنم روش حالا بیا بریم اشتی کنیم

ماهم همیشه اینجوری بودیم میگ این دفه خودت گفتی میخام نصفشو من بدم

عزیزم به نظرم مقصر خودت بودی،از اول نباید میگفتی نصف نصف ،حالا اشکال نداره ولی از دفعات بعد اینجوری نکن بگو مثلا بریم واسه خواهرت کادو بخریم بعد بذار خودش حساب کنه یا بگو عزیزم 150بدیم کادو واسه فلانی ،اون باید الان خرج توام بده تا حدودی نه اینکه پول کادوی خواهرشم ازت بگیره😐

عزیزم به نظرم مقصر خودت بودی،از اول نباید میگفتی نصف نصف ،حالا اشکال نداره ولی از دفعات بعد اینجوری ...

اره هردومون‌مقصیرم ازین اخلاقا نداشت ولی این دفه خیلی برام عجیب بود...

چجوری بگم که بهش برنخوره بهش‌گفتم شوهر دختر عمم ماهی ۵۰۰ بهش پول تو جیبی میده من کادو خواهرتم باید ن ...

عزیزم هیچ وقت مرد رو با ی مرد دیگه مقایسه نکن

بهش بگو من واقعا ناراحتم ازت گفتم کادوی خواهرت رو باهم بدیم چون واقعا خواهرت برام عزیز بود و دلم میخواست یه کاری براش کرده باشم ولی از طرفیم من زن شمام و خرج خودمم با شماست چه برسه به اینکه بخوام برای کادوی خواهرشوهرم از پدرم پول بگیرم درسته اونا هیچوقت کم نمیزارن ولی دوست ندارم فک کنن شوهر من منو لنگ پول میزاره دلم میخواد همه همونجور ک هستی تورو بشناسن نه اینکه فک کنن خدایی نکرده من تامین نیستم یا لنگم

عزیزم هیچ وقت مرد رو با ی مرد دیگه مقایسه نکن بهش بگو من واقعا ناراحتم ازت گفتم کادوی خواهرت رو باه ...

کاش میتونسم انقد قشنگ حرف بزنم واین توی دلم همینجوری فک میکنم ولی وقتی ناراحتم و عصبانی فقط قهر میکنم و همه چیزو خراب میکنم....