2777
2789
عنوان

من دليلشو نميفهمم

159 بازدید | 21 پست

تاحالا دقت كردين بچه از ژن باباشه

قيمش جد پدريشه

فاميل باباشو ميگيره

اونوقت چرا باباي عروس بايد سيسمونيشو بده؟واقعا چرا؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

منم این رسم مسخره رو قبول ندارم  سیسمونی هم خودمون داریم میخریم...

ولی خب اونجوری که شما گفتی هم نیست... بچه از ژن مادر و پدرشه... هر دو باهم   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه جهیزیه هم با عروسه  .انگار خانواده داماد دست تو جیب میزارن میگردن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

اینجوریاس فرهنگمون🙄🙃😐

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

بچه از ژن پدر و مادرش هست. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
چرا بچه از ژن باباشه؟

چون از ژن باباشه

ميخواستم بنويسم از اسپرم هاي باباشه خواستم مودبانه تر بنويسم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
بچه از ژن پدر و مادرش هست. 

خب به باباي دختر چه؟والا مردي ك نميتونه واسه بچه خودش وسيله بخره چرا بچه مياره؟

چون از ژن باباشه ميخواستم بنويسم از اسپرم هاي باباشه خواستم مودبانه تر بنويسم

دلیل نداره که خب ژنتیک تخمک با اسپرم قاطی میشه ...

یکی فلسفه هاشو تا دسته چپوند  واسه اثبات فلسفه هاش کله شکوند ...
رسم ما اینجوریه ک پدر و مادر بچه خودشون میخرن چ معنی داره پدر زن بده 

والا درستش هم همينه

حالا رسم اصفهان خيلي مزخرفه نكني تو چشمت ميكنن

دلیل نداره که خب ژنتیک تخمک با اسپرم قاطی میشه ...

خب باشه ولي بازم به پدربزرگ مادري چه ربطي داره كه سيسموني بخره؟