2777
2789
عنوان

ختم مجرب یک روزه ی شب قدر

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 46 پست
قبول باشه عزیزم. التماس دعا.     اینجا باز آیه رو میفرستم. زمانش هم فردا شبه.

ممنون گلم،، محتاجم به دعات 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
باشه عزیزم حتما میخونم. فردا شب دیگه؟  انشالله حاجت روا بشین

سلام عزیزم. خوبی؟ امشب ختم امن یجیب یادتون نره. شما ۵۰۰ تا برداشتین. یه وقت قبل از اذان مغرب نخونین، حتما شب بخونین. اینم آیه: 

أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ وَيَجْعَلُكُمْ خُلَفَاءَ الْأَرْضِ أَإِلَهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِيلًا مَا تَذَكَّرُونَ

خیلی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم. خوبی؟ امشب ختم امن یجیب یادتون نره. شما ۵۰۰ تا برداشتین. یه وقت قبل از اذان مغرب نخونین، ...

سلام گلم بخوبیتون خوبم... بله عزیزم یادم هست چشم میخونم امشب خبرشو بهتون میدم

قربونت گلم. قبول حق.. چی ختمی گلم؟ میشه بگی؟ 

عزیزم ختم قرآن گذاشتیم. هدیه به حضرت نرجس خاتون، مادر امام زمان. تو روایات دیدم که توسل به مادر امان زمان خیلی مجربه. شب قدر هم که شب نزول قرآن هست. هر جز ۴۰ دقیقه طول میکشه. دوست داشتی اسمتو بنویسم؟

خیلی 
ینی باید یه جزءبخونم؟.. اگه یه جزءهست باشه گلم میخونم

بله یک جز. ۴۰ دقیقه طول میکشه. اسمتونو گفتم بنویسن. شب بهتون میگم کدوم جز برا شما افتاده.

ان شالله به زودی حاجت روابشی خانومی   

خیلی 
ممنون گلم، اجرت با خدا زحمتت شد 

سلام خانومی، طاعاتت قبول. عزیزم برا شب ۲۱ باز ختم گذاشتیم. اگه دوست داشتی، شرکت کن. ختم قرآن هدیه به حضرت نرجس خاتون، مادر امام زمان. خیلی مجرب و سفارش شده س. هرکس یک جز خواهد خوند. هر جز هم ۴۰ دقیقه وقت میبره، بعد افطار میتونین بخونین.

اگه خواستین اسمتونو بنویسم

خیلی 
بله یک جز. ۴۰ دقیقه طول میکشه. اسمتونو گفتم بنویسن. شب بهتون میگم کدوم جز برا شما افتاده. ان شالله ...

مرسی عزیز دلم. انشالله ک هر چی میخای خدا بهت بده گلم اجرت با امام حسین.. چشم حتما میخونم.. ممنون عزیزم همچنین شما ب زودیه زود حاجت روا بشین

مرسی عزیز دلم. انشالله ک هر چی میخای خدا بهت بده گلم اجرت با امام حسین.. چشم حتما میخونم.. ممنون عزی ...

خانومی جز ۳ رو برات نوشتن. فردا شب، بعد از اذان مغرب حتما بخونین. قبول باشه عزیز  التماس دعا. باز فردا عصر یادآوری میکنم خانومی

خیلی