الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شما به جای اینکه پیش خودتون فکر و خیال کنید بهتره با شوهرتون صحبت کنید تا متوجه بشید ایراد کار کجاست. معمولا خانوما خودشون احساس میکنن که یه جای کار میلنگه. من اینطوری هستم و تا حالا هم درست بودا. پس بیشتر وقتا به حس هام اعتماد میکنم. این حس شما هم حتما دلیلی داره. طلاق گرفتن هم پیامدهای خودش داره و شما باید ببینید چه راهی براتون بهتره. طلاق میتونه گاها کمک کنه و دیگه مثل قبل نیست. من به شما پیشنهاد میکنم برید پبج دکتر چاووشی پست هاشون بخونید یه کم اطلاعاتتون بالا بره. اگه تهران هستید برید مشاوره اپیش ایشون یا حتی به صورت آنلاین. ایشون مثل هر مشاور دیگه ای نیستن. فوق العاده با سواد و عالی. بهشون تو دایرکت پیام بدید جواب بعضی سوالات میدن. یه بار جواب منو دادن. اینم آدرس پیجشون: https://instagram.com/dr.behzad.chavooshi?igshid=16ggv8ksqf44x
شما پزشکی ...قدر خودت رو بدون ..حتی اگر هم طلاق بگیری هیچکس به شما به چشم بد نگاه نمیکنه ...ادامه تحصیل بده وقتی رزیدنت بشی فرصت نداری به چیزی فکر کنی بعدش هم طرح ..تو این وسط هم حتما مو قعیت مناسب برای ازدواج پیدا میکنی
برا مشاوره و راهنمایی گرفتن در امور زناشویی ،اخلاقی و...
با این شماره تماس بگیرین
9099070261 فقط با تلفن ثابت.
برا آیت الله الهی هست
از شاگردان آیه الله بهجت هستن
همون که تو رادیو معارف برنامه داره
خلاصه و مفید مشکلتون برو بگین ،حتما ی چیزی هم دم دستتون باشه شماره و کد رمز سوالتون رو یادداشت کنین.
بعلت زیادی تماسها ،بعد چهارپنج روز زنگ میزنی کد و رمز رو وارد میکنی وجواب و راهنمایی رو میشنوی🍓
ان شاءالله براتون مفید باشه و منم دعا کنین
خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن». «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ» از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیهالسلام را دوست دارد و روحی که آوارهی اوست..