2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیربرنج باخامه بدرست خیلی خوشمزه میشه..دوستان شماها شب ک سحری درس میکنید میذارید تاسحر بیرون بمونه ی ...

من همون ساعتاي 12, 1 شروع میکنم تا سحر درست بشه

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین 
آبگوشت خوبه واسه افطار ?

آره من از ساعت ۲  بار گذاشتم تا کم کم جا بیوفته تا اذان😋

بعدشم گوشت و نخود و سیب زمینی داره دیگه😐میکوبی میخورین با نون تازه😋😋😋اگه سبزی هم داشته باشی ک چ شود. با اندکی ماست و نعنا 😋😋😋

خودم دهنم آب افتاد😂😂😂

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
شیربرنج باخامه بدرست خیلی خوشمزه میشه..دوستان شماها شب ک سحری درس میکنید میذارید تاسحر بیرون بمونه ی ...

ما میزاریم بیرون بمونه البته جای خنک مثلا تو راهپله اگه ساعت ۱۱ یا ۱۲ درست کنم روی گاز میمونه

شب نمیخوابم پا میشم سحری میدرستم و میخورم و نمازم میخونم بعد اگه شد میخوابم😐😑😂

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
آره من از ساعت ۲  بار گذاشتم تا کم کم جا بیوفته تا اذان😋 بعدشم گوشت و نخود و سیب زمینی داره د ...

انشالله روزاي آینده ، به امروز که نمیرسه دیگه 

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین