2777
2789
عنوان

کمکککک دارم کچل میشم 😩😩😩😩

201 بازدید | 14 پست

قبل ازعید موهامو دکلره کردم 

موهام سوخته و شدیدا ریزش داره ،دسته دسته کنده میشه

با تیکه های یک سانت، دوسانت خورد میشه میریزه

آنتی فریز آدرا و ماسک موی ماکادامیا استفاده میکنم ولی بی فایدس

خیلی ریزش دارم ، موهام از بین رفته 😔

😖😖😖

لطفا راه حل بدید

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاتو پسرونه بزن من مامانم آرایشگر موهاشو سوزوند با دکلره 😂🤦‍♀️موهاش شده بود مثل ماکارونی اصلا جنسش ی جوری شده بود به قول شما دست میزد پودر میشد تو دستاش موهاش رفت با ماشین زد بعد تا موهای تازه و سالم رشد کنه الان خیلی خوب شده 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
اب پیاز باعث رشد مومیشه وازلین باعث پر مویی میشه و اینکه اگ خیلی شدیده دکتر برو روغن زیتون با تخم ...

هر کدوم رو چطوری باید استفاده کرد؟ و چ مدت روی مو باشه؟

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
😑😑😑

جدي ميگم! مويي كه با دكلره سوخته باشه رو هيچ كاري نميتوني بكني! اينطوري ممكنه به ريشه و پياز مو آسيب بزنه و كلا موهات افتضاح ميشه! اگه بتراشي خيلي خوب ميشه

کاربر قدیمي هستم اما بنا به دلایلي تصمیم گرفتم که با این کاربري بیام، نیکـ نوش هستم نیـکي صدام کنین❣️
موهاتو پسرونه بزن من مامانم آرایشگر موهاشو سوزوند با دکلره 😂🤦‍♀️موهاش شده بود مثل ماکارونی اصلا جن ...

حیفم میاد 

پسرونه بود موهام 

تازه رسیده ب شونه هام 

😩😩😩

باید بری دکتر پوست و مو  محلول و سرم و ماسک محصوص خودتو با توجه به مشکلت برات تجویز کنه

ممنونم عزیزم

جدي ميگم! مويي كه با دكلره سوخته باشه رو هيچ كاري نميتوني بكني! اينطوري ممكنه به ريشه و پياز مو آسيب ...

وای خدا ، چقد اشتباه کردم دکلره کردم 

😔😔😔

هر کدوم رو چطوری باید استفاده کرد؟ و چ مدت روی مو باشه؟

اب پیازو بگیر بعد بزن به موهات بعد چند دقیقه برو حموم

شبا مو خواب موهاتو روغن زیتون اصل یا وازلین بزن هم نرم میکنه هم رشدشو قوی میکنه

تخم مرغ و روغن زیتونو قاطی کن بزن سرت بعد مشنبا بکش سرت 30دقیقه بعد برو حمام

برای خوشبختیم یهصلوات هدیه ام میکنی؟ 
اب پیازو بگیر بعد بزن به موهات بعد چند دقیقه برو حموم شبا مو خواب موهاتو روغن زیتون اصل یا وازلین ب ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم خیلی لطف کردی 

براتون صلوات هم فرستادم