2777
2789
😊چه شباهت جالبی همین خاص بودنشه که منو عاشقش کرده تو این سن چشش دنبال دختر مردم نیست خیلی مودبه و م ...

بش گفتی؟ من بش گفتم اولش همین حرفا ک من اهل کارمو اینارو زد ی مدت دبد خیلی عاشقشم اومد سمتم اما کات کردیم تهش 😔

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بش گفتی؟ من بش گفتم اولش همین حرفا ک من اهل کارمو اینارو زد ی مدت دبد خیلی عاشقشم اومد سمتم اما کات ...

نه من بهش گفتم دعوام کرد نمیدونم چرا همه عاشقش میشن همینش خیلی بده بعضی موقع ها اعصابم خورد میشه میبینم دختر دورشه

چ عالی  دوست بودین کات کردین؟یا عشق یه طرفه بود؟

چیش عالیه کات کردیم😔

الیته خودم نخواستم کات کنم یهویی شد

عشق ی طرفه بود دوستم داشت ولی ن اینک عاشقم باشه

من دیوانه وار دوسش دارم قرارم نیس فراموشش کنم همش دعا میکنم بش برسم🙁

چیش عالیه کات کردیم😔 الیته خودم نخواستم کات کنم یهویی شد عشق ی طرفه بود دوستم داشت ولی ن اینک عاش ...

اینکه سر و گوشش نمیجنبه

چرا کات کردین؟

ایشاا.. بهش برسی🙄😍

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
نه من بهش گفتم دعوام کرد نمیدونم چرا همه عاشقش میشن همینش خیلی بده بعضی موقع ها اعصابم خورد میشه میب ...

وااای خدا ماله منم همینجوره دوستم ک شوهر داره گف ببینمش بعد کلی اصرار پیجشو دادم تا دیدش گف حق میدم عاشقش باشی من ک خیلی خوشم اومد

جالب ایک من اولین بار دیدمش برخلاف بقیه حسی بش نواشتم اینک برام با شخصیت و متین بود عاشقش شدم ن قیافش

وااای خدا ماله منم همینجوره دوستم ک شوهر داره گف ببینمش بعد کلی اصرار پیجشو دادم تا دیدش گف حق میدم ...

نه من باهاش برخوردی نداشتم اولش فقط از قیافش خوشم اومد بعدش دیدم نه اخلاقشم خیلی دوست داشتنیه

نه من باهاش برخوردی نداشتم اولش فقط از قیافش خوشم اومد بعدش دیدم نه اخلاقشم خیلی دوست داشتنیه

وای بیشتر بگو خیلی شبیه منی😑

اوایل با خودم میگفتم مگه این کیه انقدر همه دوسش دارن بعد کم کم خودمم عاشقش شدم دوستم گفت اون خیلی مغروره قبول نمیکنه باهات دوست شه ولی بازم بی خیال نشدم تا اینکه یه شب فهمید و اوند باهام دعوا کرد تا قبل اینکه بفهمه اخلاقش باهام بد نبود ولی وقتی فهمید ازم متنفر شد

اوایل با خودم میگفتم مگه این کیه انقدر همه دوسش دارن بعد کم کم خودمم عاشقش شدم دوستم گفت اون خیلی مغ ...

یعنی اخلاقش برعکس خیلی هم خوب بود هر از گاهی نگام میکرد لبخند میزد از اولم اشتباه کردم که به دوستم گفتم بهش بگه کاش نمیگفتم

اوایل با خودم میگفتم مگه این کیه انقدر همه دوسش دارن بعد کم کم خودمم عاشقش شدم دوستم گفت اون خیلی مغ ...

اوه اوه 😐ایشاا‌‌.. عاشقت شه

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤