2777
2789
دوسته همون کسی که دوسش دارم بود کلی اصرار کرد دو سه ماه باهم دوست بودیم الان بازم میبینم من هنوزم هم ...

اره عشق واقعی فراموش نمیشه😔

فقط نمیدونم چرا تو تلگرامش شمارمو پاکیده ولی تو اینستا اسممو ن😑

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم نتونستم تازه جایگزین کردن بدتر ضربه میزنه چون با اون جایکزینت که دعوا کنی دوباره عشقت زنده ...

اره سخته خیلیییی😔

به نظرم اگر عشق واقعی باشی ادم هیچ جوره نمیتونه فراموشش کنه.البته بازم تاکید میکنم وااااااقعی...

درسته😔

اره عشق واقعی فراموش نمیشه😔 فقط نمیدونم چرا تو تلگرامش شمارمو پاکیده ولی تو اینستا اسممو ن😑

اوهوم خیلی سخته درکت میکنم من از دوازده سالگی دوسش داشتم الانم ۱۷ سالمه واسمم مهم نیست که همه میگن سنت کمه و اینا عشق مگه سن و سال میشناسه

اوهوم خیلی سخته درکت میکنم من از دوازده سالگی دوسش داشتم الانم ۱۷ سالمه واسمم مهم نیست که همه میگن س ...

ماام از ۱۷ سالگی عاشق شدیم😔

خودش برگشت بهم گفت عاشق شو من باهات دوست نمیشم به خودشم گفتم گفتم که من نمیتونم کسی رو جایگزین تو کن ...

چ نامرده😔

اخی تو این سن اوج احساساته به نظر یه عاشق کسی که باهاش دوسته یا دوسش داره واقعا کاگل و همه چی تموم ح ...

ب نظرت برمیگرده ؟۲۶ روزه کاتیم😔

درسته😔

من خودم یکی رو سه ساله دوسش دارم ولی به دلایلی نمیتونم بهش بگم ولی تو این ۳سال یه لحظه ام از فکرش بیرون نیومدم و بخاطرش حتی به کسی نگاه نمیکنم یا...درصورتی که خودش نمیدونه😔😔خیلی سخته

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
😔😔😔چندین بار جلوی دوستاش خوردم کرده خیلی مهربون و خوبه ها ولی از من سره هیچی بدش میاد ولی هر کاری ...

عزیزم ب نظرم ولش کن عشق یک طرفه بدرد نمیخوره شاید خودش کسیو داره😔