2821
2789

فعلا کاربر مهمان هستی ما مفید یک هفته طول کشید تا ثبت شد کارگزاری اگاه بیشتر طول میکشه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی بعد از اینکه کد بورسیتون اومد باز یک هفته طول کشید تا تونستین خرید کنین؟؟! 

بعد از پیامک  کد معاملاتی،باید یه پیامک دیگه از طرف کارگزاری بیاد ک نام کاربری و رمز هست تا اون نیاد نمیتونی خرید و فروش کنی 

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
بعد از پیامک  کد معاملاتی،باید یه پیامک دیگه از طرف کارگزاری بیاد ک نام کاربری و رمز هست تا اون ...

همه شون اومده عزیزم، وارد هم شدم خرید نمیتونم بکنم پیام میده ثبتنام کامل نیس

همه شون اومده عزیزم، وارد هم شدم خرید نمیتونم بکنم پیام میده ثبتنام کامل نیس

بله طول میکشه 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"