2777
2789
عنوان

کسی کودکش دچار خیرگی یا تشنج بوده؟

6588 بازدید | 17 پست

سلام 

مدتیه متوجه خیرگی دختر دوساله ام شدم. نمیدونم اسمش خیرگی هست یا نه! یک هفته کامل چک کردیم دو سه بار پیش اومد. در حد 5-6 ثانیه چشم میدوزه به جایی و بدون پلک زدن و صداش میکنم جوابی نمیده. بعدشم اوکی هست. بهم گفتند باید مشکوک بشم به قضیه. فکر میکردم عمیق رفته تو فکر و داره به چیزی فکر میکنه. نوار مغزی گرفتیم ازش پیش متخصص مغز و اعصاب گفت جای نگرانی نیست و چیزی نشون نداده.

حالا نگرانیم اینه اگر نوار مغزی اوکی بوده و چیزی نشون نداده چرا آقای دکتر براش شربت لوبل نوشت و دستور MRI داد؟ 

نمیخوام بهش دارو بدم اگر چیزیش نیست

خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگین نتیجه چی شد؟

سلام شما هم مشکوک هستی به فرزندت؟

کاری کردی؟

جایی بردی؟

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
بله بردم فوق تخصص نورولوژی کودکان تشخیص صرع ابسنس داد😔

من بردم اشرفی 

گفت ۲ ماه دیگه مجدد بیار 

راستی نوع واکسن ۲ ماهگیش رو یه چیز دیگه نوشت

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
من بردم اشرفی  گفت ۲ ماه دیگه مجدد بیار  راستی نوع واکسن ۲ ماهگیش رو یه چیز دیگه نوشت

بچه تون چندوقتشه مگه؟کدوم شهرین؟من شیراز پیش دکترنعمتی میبرم.دخترمن ۵سالشه.چندروزیه خیرگیاش برگشته امروزدوزداروشو بیشترکرد تا هفته دیگ ببینیم چ نتیجه ایی میده

بچه تون چندوقتشه مگه؟کدوم شهرین؟من شیراز پیش دکترنعمتی میبرم.دخترمن ۵سالشه.چندروزیه خیرگیاش برگشته ا ...

اشرفی تهران

تو تشخیص معروفه

خدا کمک کنه

فعلن لوبل میدم

۲ ماه دیگه بار سونو و نوار داره

گفت اگه خوب باشه قطع میکنم

برام دعا کن

اشرفی تهران تو تشخیص معروفه خدا کمک کنه فعلن لوبل میدم ۲ ماه دیگه بار سونو و نوار داره گفت اگه ...

حتماعزیزم انشاالله ک زودزود سلامتی کاملشو ب دست میاره و جواب نوارو سونوهم خوب میشه🙏

شماهم واس دخترمن دعاکن😔

اسم کوچیک دکترچیه؟

چندوقته دارو میخوره؟

حتماعزیزم انشاالله ک زودزود سلامتی کاملشو ب دست میاره و جواب نوارو سونوهم خوب میشه🙏 شماهم واس دختر ...

فک کنم محمد مهدی

یک‌ ماه نشده

انشالله خدا جفتشون رو شفا بده