2777
2789
عنوان

ویار بارداری جونم گرفته😟😟😥

305 بازدید | 58 پست

تورو خدا جواب بدید 

سلام بچه ها من ۵ هفته هستم و خیلی حالت تهوع دارم اصلا داغونم از بوی غذا ها بدم برده چیکار کنم ؟این ویار ها تا چند هفتگی طول میکشه ؟

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

4 ماه ات که تموم شه ب خودی خود ویار هم میره اگه نزدیک خونه مامانتی غذا که اماده شو برو بخور که جون بگیری

یکی از آرزوهای شوهرم اینکه ماشین دار بشه میشه واسه اینکه ب ارزوش برسه صلوات بفرستین ..ممنونم

عزیزم درکت میکنم منم پارسال همین حال و داشتم،باید تحمل کنی تا هفته چهاردهم، هیچ داروی قطعی نداره،،،من از قیافه شوهر و دخترمم حالم بهم می خورد غذا که جای خود داشت،بالشتمم عوض کردم چون حالم از اونم بهم میخورد 😢

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀
وای یعنی تا ۱۶ هفته به همین شدت ؟

من تا 5 ماه وزن کم کردم ولی زیاد نمیکردم بعدش دیگه خوب شدم قرص ویتامین ب 6 واسه حالت تهوع خوبه

یکی از آرزوهای شوهرم اینکه ماشین دار بشه میشه واسه اینکه ب ارزوش برسه صلوات بفرستین ..ممنونم
4 ماه ات که تموم شه ب خودی خود ویار هم میره اگه نزدیک خونه مامانتی غذا که اماده شو برو بخور که جون ب ...

نه عزیزم نزدیک نیستم متاسفانه خیلی اذیت میشم امش احساس میکنم میخوام بالا بیارم 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
فک کنم تا الان ۴ کیلو کم کردم 

خواهر منم همین طور بود شدید بچه اولش که خونه بالا می‌آورد دیگه الان دومی بارداره دیگه ده روز دیگه زایمانش میکنه اما ویار شدید داشت میگن ویارنشانه سلامت بودن بچه هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من تا 5 ماه وزن کم کردم ولی زیاد نمیکردم بعدش دیگه خوب شدم قرص ویتامین ب 6 واسه حالت تهوع خوبه

عه پس میرم میخرم میخورم ضرر که نداره ؟

بستگی به بدنت داره من تا آخر هفته 16 ویار داشتم از 12 ب بعد یه کوچولو کم شد ولی بازم داغون بودم خیلی حالم بد بود دائم سرم میزدم چون غذا نمیتونستم بخورم یبوست شدید هم گرفتم خلاصه گذشت یه ماه بود ک حالم بهتر شده بود یکم میتونستم وارد جامعه شم ک چنان کمردرد و درد سیاتیکی سراغم اومد و بعدشم ورم زودرس گرفتم و دوباره استفراغم شروع شد بعدم ماه هفتم اونقدر ورم داشتم ک میگفتم خدایا من تا ماه نه چجوری میخوام ورم کنم دارم میترکم آخرشم بچم ماه هفت بدنیا اومد 

خیلی داغون بودم طفلی بچم جور من رو کشید

خواهر منم همین طور بود شدید بچه اولش که خونه بالا می‌آورد دیگه الان دومی بارداره دیگه ده روز دیگه زا ...

جدی پس خدارو شکر حاضرم به خاطر بچم تحمل کنم

نه عزیزم نزدیک نیستم متاسفانه خیلی اذیت میشم امش احساس میکنم میخوام بالا بیارم 

منم همینطوری بود ....ولی من پیش خونه مادرشوهرم بودم هروقت کباب داشتن من میخواستم جیغ بزنم از بس از بوی کباب متنفر بودم .....مادرشوهرم خیلی روی زن باردار حساسه فقط کافی بود بگم دلم چی میخواد سریع درست میکرد واسم ....تحمل کن تموم میشه