2777
2789

یه مدت باهام‌سرد بود و خبری نبود ازش من پیش قدم‌شدم 

دلیلشو پرسیدم از دستم دلخور بود میگفت تو اصلا 

تلاشی نکردی واسه ادامه رابطمون حسم یه طرفه بود و الانم حسی ندارم چونکه تو اصلا حالمم نمیپرسیدی و...

منم بهش گفتم وتوضیح دادم که اشتباه متوجه شده و اینطوری نبوده و حسش دوطرفه بوده

بعد اونشب دیگه خبری نشد ازش حرفی بینمون رد وبدل نشد حالا به نظرتون یه اهنگ‌بدم‌بهش یانه؟

بده😍

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صلاح کار خویش خسروان دانند

ایراد نگیرین اگ اشتباع بود ناراحت میشم

بای

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اخه نباید اون پیش قدم‌میشد؟ چونکه من پیش قدم‌شدم از دلش دراوردم  وبهشم گفتم‌حسش یه طرفه نبوده& ...

به نظرم الان نوبت اونه پیش قدم شه چون شما حستونو بهش گفتین من بودم نمیفرستادم 

خودت باش😎مگه خودت چشه 
نههه اصلا دوران خوبی نیست ازدواج بهتره  ادم اعصابش خورد میشه هیچی مشخص نیست تعهدی نیست

منم كه متاهلم فكر نكنم شوهر اشغالم تعهدي داشته باشه

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))