2777
2789

من با دوست‌پسرم رفتم بیرون خیلی دست و بالش خالیه 

برای خودش اب سفارش داد برای من همبرگر 

از گلوم پایین نمی رفت گفت من سیرم حس پری دارم اصلا نمی توانم چیزی بخورم 

حالم بده بغض کردم 

اون دانشجو هست دستش خیلی خالیه

من با دوست‌پسرم رفتم بیرون خیلی دست و بالش خالیه برای خودش اب سفارش داد برای من همبرگر از گلوم پایین ...

خب برید بیرون ولی بستنی بخورید باهم

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با دوست‌پسرم رفتم بیرون خیلی دست و بالش خالیه برای خودش اب سفارش داد برای من همبرگر از گلوم پایین ...

الهیییی

دوس پسر منم طفلکی اگه اگه اگه نداشته باشه همینه

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

داش بسه دیگه  بخور اون همبرو دست از سرمون وردار 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»