2777
2789

ببخشید دوستای گلم که اینجا مطرح میکنم نمیدونم تا فردا چه تکلیفی به گردنم هست پیشاپیش عذر میخوام

ساعت ۳ بعدازظهر امروز لکه های زرد و قهوه ای دیدم دوره های من مهمولا بالای ۳۵ روز هست نمیدونم چرا به ذهنم اومد که ۱۳ فروردین آخرین پریودیم بوده بنا رو براین گذاشتم که پس وقتم شده روزمو شکستم همین الان شک افتاد به جونم از یه چیزی متوجه شدم که آخرین پریودیم ۲۴ فروردین بوده و سابقه نداشته من ۲۸ روزه پریود بشم واینکه از ظهر تا حالا به خونریزی نیفتادم هنوز در حد همون لکه بینی قهوه ای هست تکلیف روزه امروزم چی میشه؟ فردا رو چه کنم؟ مرجع تقلیدمم رهبری هستن

خون حیض سه روز اول استمرار داره.یعنی ده دقیقه هم پاک نیستید از داخل

روزه رو هم اگر حیض نبوده قضا کنید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم برای سلامتی گل پسرت صدصلوات میفرستادم. انشالله بحق این ماه عزیزو این شبهای پربرکت شفا پیداکنه🙏🙏

ببخش گلم اون تاپیک قفل شد

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
عزیزدلم برای سلامتی گل پسرت صدصلوات میفرستادم. انشالله بحق این ماه عزیزو این شبهای پربرکت شفا پیداکن ...

خیلی مهربونی عزیزم لطف کردین انشاالله خدا بهتون سلامتی و دل خوش بده🙏❤

الان امضاتونو خوندم انشاالله که نی نی صحیح و سالم بیاد بغلتون روزای خوبی پیش روتون باشه و زیر سایه پ ...

مرسی عزیزدلم. 😘😘😘💖💖💖

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭