2777
2789
عنوان

شروط ضمن عقد

111 بازدید | 13 پست

سلام

خانوما شما شروط ضمن عقد داشتید؟؟؟

ممکنه خانواده ای قبول نکنن بعضی شروط رو؟؟

مثلا من شرط ادامه تحصیل و کار و انتخاب محل زندگی برام خیلی مهمه

اولش میخوام خودم و پدرم دربارش صحبت کنیم و حتما هم تو عقدنامه ثبت بشه.

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شروط ضمن عقد نداشتم 

مهریمم ۱۴تاس 

کلیه حقوق ام تو زندگی دارم 

حق تحصیل و کار و محل زندگیم با رضایت طرفین و باقی چیزا 

دنبال چک و چونه نباش 

انسانو پیدا کن

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 

من هیچی نزاشتم و الان پشیمونم فک کردم رو حرفشون هستن 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

یه همکلاسی داشتم انتخاب محل زندگی با اون بود، طلاق گرفت

یه فامیل داریم شرط کار  گذاشت. ولی خب بچش مریضه نمیتونه بره سر کار اصلا.

شرط ادامه تحصیل بزاری گیر ادمهای بدجنس بیفتی نمیزارن درس بخونی . 

پس تا مجردی پایه زندگی محکم کن کارایی که دوست داری انجام بده مثلا ادامه تحصیل تا مقطعی که میخای. یه جا خوب برو سرکار بیمه باشی. ساعت کاریش خوب باشه شوهر بهانه نگیره. 

انتخاب محل زندگی هم فکر نکنم مرد رضایت بده زن تعیین تکلیف کنه مگر اینکه خیلی خاص باشه!!!

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود

وکالت در طلاق رو حتمااااا بگیر. با وکیل هم حتما مشورت کن که متنش رو جوری بنویسی که محکم باشه و نتونه عزلش کنه همسرت. امبدوارم هیچ وقت احتیاج پیدا نکنی بهش اما خوبیش اینه اگه هیچکدوم از اون حقا به خاطر برخورد سلیقه‌ای قاضی محقق نشه حداقل میتونی بیای بیرون از اون زندگی

با شما از زخمی سخن می‌گویم برآمده از نیزه‌های نادانی و ما همه قربانی آنیم؛ کسی دوستدار حقیقت نیست، همه دوستدار مصلحت‌اند...بهرام بیضایی💔
وکالت در طلاق رو حتمااااا بگیر. با وکیل هم حتما مشورت کن که متنش رو جوری بنویسی که محکم باشه و نتونه ...

دوست دارم که این شرط رو هم مطرح کنم ولی از واکنش خانواده خودم و خواستگار میترسم... چون زیاد باب نیست این شرط

به نظر منم خیلی مهمه وکالت حق طلاق خیلی بیشتر از مهریه به کار میاد

یه همکلاسی داشتم انتخاب محل زندگی با اون بود، طلاق گرفت یه فامیل داریم شرط کار  گذاشت. ولی خب ...

این که درسته، تا مجردم باید اهدافم رو دنبال کنم و این کارو هم تا حدودی کردم. 

اون مثالایی که زدید خب دلیلی بر بد بودن این شروط نمیشه. مثلا من اصلا نمیتونم شهرستان و دور از پدرومادرم زندگی کنم. ممکنه آقا اهل یه شهر دور باشه و خانوادشم اونجا باشن. 

این که درسته، تا مجردم باید اهدافم رو دنبال کنم و این کارو هم تا حدودی کردم.  اون مثالای ...

اره خب باید بگید نمیتونم راه دور بمونم. ولی عزیزم اینها نمونه ای بودند‌ . از تجربیات دیگران بهتر استفاده بشه

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود
دوست دارم که این شرط رو هم مطرح کنم ولی از واکنش خانواده خودم و خواستگار میترسم... چون زیاد باب نیست ...

اصلا خجالت نکش. با شوهرت اول مسئله رو حل کن. راستش اگه میترسی از واکنش خانواده‌ها اصلا لازم نیست اونا بدونن. بعد عقد هر موقع بخواین خودتون بی خبر دادن به اونا میتونین ثبتش کنین. به شوهرتم بگو همونطور که تو داری این حقو منم باید داشته باشم. بحث یه عمر زندگیه. جا نزن اصلا💜

با شما از زخمی سخن می‌گویم برآمده از نیزه‌های نادانی و ما همه قربانی آنیم؛ کسی دوستدار حقیقت نیست، همه دوستدار مصلحت‌اند...بهرام بیضایی💔