2777
2789
عنوان

واقعا دوس پسر خیلی مفیده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 74 پست
من بخوام بگم روست ۵۰تا بیشتر میشن  آمااااا همشون ریدن  تقریبا ۴۵تا از۵۰تاشون دوست پسر دا ...

اخی الهی بگردم من رفیقم پایه ست بنده خدا ولی خب اونم بی اف داره فک کنم کلا دونفر ندارن منو توییم

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  
۲۴سالمه گیر ادم خوبش بیفتی اونقدراهم بدنیس مشکل اینجاس خوبش ب تورمون نمیخوره

خو من ۲۰سالمم نشده😂😂😂نمیخوای ازدواج کنی عایا ؟

اره من متاسفانه خریت کردم یکیو پروندم الانم خودم با پیج فیک چکش میکنم 😐😢

کاربر اقا درخواست نده  با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی الهی بگردم من رفیقم پایه ست بنده خدا ولی خب اونم بی اف داره فک کنم کلا دونفر ندارن منو توییم

منم هستم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
خو من ۲۰سالمم نشده😂😂😂نمیخوای ازدواج کنی عایا ؟ اره من متاسفانه خریت کردم یکیو پروندم الانم خودم ...

۲۷سالمه

زوده بابا

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
خو من ۲۰سالمم نشده😂😂😂نمیخوای ازدواج کنی عایا ؟ اره من متاسفانه خریت کردم یکیو پروندم الانم خودم ...

من ۴ سال عاشق یکی بودم هنو کسی نیومده ک باعث شه اونو فراموش کنم چ برسه ب ازدواج

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  
😢😢😢😢😢😢

چطور لینک تاپیکو بفرستم برا یکی دیگه