2777
2789
عنوان

واقعا دوس پسر خیلی مفیده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 74 پست
خب بدونه خوبش پیدا کن . حالا دختر خالت سه ساعت حرف زد چی شد بهش جایزه دادن . 

نه ولی خو من حوصلم سررف هی نگاش میکنم حرص میخورم دوباره میرم اینستا خخخ

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  
وای نگو دلم خونه همین بیشعور کناریم بی افش یاد دادمن باید براشون اکبرجوجه میخریدم میذاشتن ی بوق بزنم ...

میخریدی اون وقت😕😕؟

😩😩😩😭😭😭😭

کاربر اقا درخواست نده  با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که دیگه ارزوی هر دختریه لاکردار😩😩😩

یکی از دوستام دوس پسرشو ول کرده ازدواج کرده پسره ی پست گذاشته اینستا دکلمه ی شعره؛ب دوستم میگم نه یکی هس برام شعر بگه یکی نیس تو بلاتکلیفی بخاطرم گریه کنه

خود دوستمم دوس پسر داره(سبیلو) میگم ی سبیلم نیس من دلم براش تنگ شه😂😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
اره 😂تازه من از رفیقم اونقدر بد دیدم کهههه  نو خواهر نو رل نو شوهر نو نامزد حتی نو رفیق خوب

خددروشکر من ۲تا دوست خیلی عالی دارم یکشیون ۸ساله دوستیمون یکی هم ۴سال 

همیشه کنارم بودن خداروشکر واقعا

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
خددروشکر من ۲تا دوست خیلی عالی دارم یکشیون ۸ساله دوستیمون یکی هم ۴سال  همیشه کنارم بودن خداروش ...

خوبه دیه من رفیق ۱۲ساله داشتم اشغال دراومد تهش😕😕😕

کاربر اقا درخواست نده  با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪
من دوس پسر دارم روزی یه ساعتم با عنترالدوله حرف نمیزنم از بس سرش شلوغه سر کاره 😒😒😒😒 بستگی داره ب ...

تو دیگه از مام بدبختری

ما نداریم خلاص😂😂😂