2777
2789
عنوان

دخترا

94 بازدید | 12 پست

اگه شما هر بار خانواده نامزدتون که با همدیگه رودروایسی دارین بیان خونتون بهترین غذاها و بهترین شیرینی ها رو براشون درست کنین بعد شما برای بار سوم که میرین خونه اونا اونم به اصرار خودشون فلافل بذارن جلوتون چی کار میکنین ؟؟ لابد نداشتن و اینا هم همش حرفه انقدر پول دارن که اگه از فردا پدرش نره سر کار تا ده سال دیگه عالی بخوره و بپوشه و بگرده 😭 حس می کنم بهم توهین کردن 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

کلا اکثر پولدار ها همینن از پول استفاده نمیکن 

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏
کلا اکثر پولدار ها همینن از پول استفاده نمیکن 

نه همیشه استفاده می کنن واسه خودشون واسه عروس بزرگشون می خوام به نامزدم پیام بدم و بگم که از کار مادرش ناراحت شدم به نظرتون بگم بهش یا اونم ناراحت نکنم و ندید بگیرم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید ب نظرشون فلافل غذای باکلاسیه😂😂

خیلی عصبانی هستم از شدت عصبانیت سر درد گرفتم 😢

نه همیشه استفاده می کنن واسه خودشون واسه عروس بزرگشون می خوام به نامزدم پیام بدم و بگم که از کار ماد ...

ندید بگیر همه فراموش میکنن اونم ناراحت نکن 

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏
ندید بگیر همه فراموش میکنن اونم ناراحت نکن 

خیلی ناراحت شدم آخه من که این همه خوب ازشون پذیرایی کردم اینجوری امروز خردم کردن 

خیلی ناراحت شدم آخه من که این همه خوب ازشون پذیرایی کردم اینجوری امروز خردم کردن 

حالتو میفهمم چه میشه کرد وقتی خودشون نمیفهمن الان ب نامزدتم بگی ی درد ب دردات اضافه میکنه مادر شوهرتم بد میشه باهات

حالتو میفهمم چه میشه کرد وقتی خودشون نمیفهمن الان ب نامزدتم بگی ی درد ب دردات اضافه میکنه مادر شوهرت ...

اوهوم ما زن ها کلا آفریده شدیم برای سکوت کردن حس می کنم چون پسرشون یه بار ازدواج کرده و جدا شده اینا الان براشون مهم نیست دفعه بعدی چی میشه ولی من نمیتونم جدا شم چون یه خواهر مجرد دارم تازه دو تا خاله هم دارم نمی خوام پس فردا به خاطر من از شوهراشون حرف بشنون مجبورم هر کاری کنن دم نزنم 😔 امضات  هم خیلی قشنگه 

[QUOTE=136276643]اوهوم ما زن ها کلا آفریده شدیم برای سکوت کردن حس می کنم چون پسرشون یه بار ازدواج کرده و جدا شده اینا ...[/QUOTE هرچی خدا بخواد کاری دیگه ای هم نمیشه کرد 

[QUOTE=136276643]اوهوم ما زن ها کلا آفریده شدیم برای سکوت کردن حس می کنم چون پسرشون یه بار ازدواج کر ...

ممنونم برام دعا کنین من پدرمو از دست دادم اگه الان خودش بود همین امشب حقشون و میذاشت کف دستشون 

ممنونم برام دعا کنین من پدرمو از دست دادم اگه الان خودش بود همین امشب حقشون و میذاشت کف دستشون 

خدا بیامرزتشون 🙏🤦‍♂️ امضاتونو خوندم ولی نمیخواستم ناراحتتون کنم واسه همین نگفتم چیزی حالا هم ب خدا تکیه کن ک بهترین یارو یاور برات با ارزوی خوشبختی براتون یا حق🙏🌹🙋‍♂️

خدا بیامرزتشون 🙏🤦‍♂️ امضاتونو خوندم ولی نمیخواستم ناراحتتون کنم واسه همین نگفتم چیزی حالا هم ب خدا ...

ممنونم 🌸