2777
2789
عنوان

بچه باعث فاصله بین زن و شوهر میشه؟؟!!خیلی جوابش برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 34 پست

وااااااا اصلم اینطور نیس.بچه برکت و شوکت زندگیه..تنها تنوع و دلخوشیه ی خونس..با بچه و بزرگ شدنشروزات تکراری نیس..ب وجود خدا بیشتر پی میبری۰🤩💖

قوی باش٫نترس٫کمترحرف بزن بیشتر فکرکن🧚‍♀️❤️🦋

اولاش آره ولی بعدش عشقومحکمترمیکنه میدونی اولش مدیریت میخواد یکم سخته بیشترمسئولیت بامادره خسته میشه ولی باید هوای مردتم داشته باشی ازت دورنشه 

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش بچه که بیاد وقتی که باید واسه هم بزارید. نصف میشه ..... شب که قراره باهم باشید صرف آروم کردن شیر دادن و خوابوندن بچه میشه. تازه نصف شب هم چندین بار بیدار میشه😁😁😁

منم دخترم پنج سالشه..ببخشیدا شما کی میخواین بفرسینش پیش دبستانی..۱۴۰۰؟؟

امسال باید بره اما با وضع کرونا اصلا نمیدونم بفرستم یا نه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اگه بتونید مدیریت کنید هیچ اتفاقی نمیفته، کنار هم باشید رفیق باشید، با هم توی دوران بارداری قرار بگذارید و موقع به دنیا اومدن بچه برنامه ریزی کنید، زندگی شیرین تر هم میشه

راستش هر جور فکر کنی دقیقا همون اتفاق برات رقم میخوره، من کسی رو دیدم با ۳ تا بچه زندگیش گرم و پر از عشقه، کسی رو دیدم با یکی کم آورده

همه چیز به تو و شوهرت بستگی داره گلم

پیشنهاد میکنم اگه میتونی کلاس های قبل از بارداری رو بعضی بیمارستان ها میذارند برو، مخصوصا مشاوره ها و کلاس های روانشناسیش رو ، خیلی کمکت میکنه😊

این اکانت حذف شده است
ی سال و دوماه ...خیلی زوده اماشوهرم بچه میخاد

خیلی زوده ولی وقتی شوهرت به بچه علاقه داره این بدون وقتی الان تو رو آیقد دوس داره وقتی واسش بچه میاری چقققققدر دوستت خواهد داشت این بدون مردا به مادر بچشون بیشتر وفا دار هستن بیشتر از وقتی که فقط زنش هستی