2777
2789
عنوان

لیزر

60 بازدید | 9 پست

بچه ها فردا میخوام برم برا لیزر دوستمه نمیدونم کجارو اول بزنم صورت یا زیر بغل . کدوم اول جواب میگیرم.

اینم بکم که زیر بغلم خیلی موهای نازکی داره نسبت به بقیه کسایی که ضخیمن من نازکن . بنظرتون کدومو برم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم من شغلم لیزر و ..... اول زیر بغل انجام بدید تاکید کنید درجه نرمال بزارن تا خدایی نکرده پوست نسوزه حتما بعدش روغن مورچه و پماد مخصوص لیزر هم استفاده کنید چرا اول میگم زیر بغل تا ببینید رو چ‌درجه ای گار میکنن رو صورتوون خدایی نکرده لک نشه 

دیگه خسته شدم واقعا .ازهر روشی واسه رفع موهای زائد استفاده میکنی یه ضرری داره .ژیلت که زخیم میکنه مورو و پوستو تیره میکنه 

وکس و موم و اپیلاسیون هم که مورو زیر پوستی میکنه و یکجا و کامل کامل‌مورو برنمیداره .لیزر هم ک‌میگن برمیگرده یا شانسیه😣

عزیزم اپلیکیشن دکتر ساینا کلی پزشک متخصص داره در همه زمینه ها. شما میتونید به صورت آنلاین از متخصص پوست و زیبایی مشاوره متنی یا تلفنی بگیرید و هر سوال پزشکی که داشتید رو بپرسید. از لحاظ وقت و هزینه خیلی هم به صرفه است. چون تو این کرونا از رفتن به مطب و موندن تو نوبت های طولانی راحت میشید.

سلام عزیزم من شغلم لیزر و ..... اول زیر بغل انجام بدید تاکید کنید درجه نرمال بزارن تا خدایی نکرده پو ...

موی زیربغلم خیلی نازکه بنظرتون زود جواب میده ؟؟