2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان نگفتم بیایین اینجابگید چرا روزه نمیگیرم حتما دلیل دارم دیگه چرا به همه چی میرسین بعضی از شما ...

بله واقعا تاسف باره 😑😑

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من الان نگفتم بیایین اینجابگید چرا روزه نمیگیرم حتما دلیل دارم دیگه چرا به همه چی میرسین بعضی از شما ...

خودتم خوشت میاد بپرسن حالا این همه روز سال اد برنامه غذاییتو تو ماه رمضون میزاری که بگی من روزه نمیگیرم😐

شایدم اتفاقی بوده

نمیدونمم

بازم هیچی...
نمیدونم چرا بعضی ها انقدر به همه چی گیر میدن

عزیزم نوشتی شما ۱۸ کف دست لواش؟؟؟؟درست خوندم؟

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
خودتم خوشت میاد بپرسن حالا این همه روز سال اد برنامه غذاییتو تو ماه رمضون میزاری که بگی من روزه نمیگ ...

عزیزم من ناراحتی قلبی دارم تو تاپیک های قبلم هم هست باید خیلی سریع لاغر شم

نمیدونم چرا بعضی ها انقدر به همه چی گیر میدن

غرور دینی ...

من متوجه یه موضوعی شدم در برخی مذهبی ها (البته مذهبی های اصلی مثل بانوی بی نشان در این سایت خیلی خانم و موقر و همه چی تمومن .مذهبی نماها منظورمه)

اینکه چون نماز و روزه میگیرن ،دچار خود برتر پنداری و غرور دینی میشن متاسفانه....و اجازه هر حرفی و هر نظری را به خودشون میدن و فقط از پنجره ی دید خودشون موضوع را میبینن ...

به امید دیدن آدمهای مذهبی مثل بانوی بی نشان در این سایت 🙏🙏🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...