2777
2789

سلام عزیزم اینجا هم کپی کردم اون متن رو چون تو قسمت پیام ها ناقص میاد گفتم متوجه بشید چی گفتم.. 

تنها چیزیکه میدونم تو ریزش مو... شیوه غذایی مناسب مثل وسط غذا آب نخوردن و..... هستش مراعات کن در کنارش ورزش شکمی، درمان موضعی که به خودم جواب داد رزماری و کنجد (خودشون نه روغن نه جوشونده خب) باهم نیم کوب بکن یه مقدار کم چون تازه تازه باید استفاده کنی.. بعد نیم. کوب کردن بریز داخل لیوان یه مقدار آب روشون بریز به اندازه یه بند انگشت. حدود 2ساعت خیس بخورن بعد میبینی رزماری که خشک بود باز شده و بافتش نرم شده اون موقع.. از آب همین بزن به ریشه موهات من باانگشت این کار رو میکنم... راستی بعد این کار حدودا 2 دقیقه سرتو خم کن پایین و ریشه موهاتو ماساژ بده گرم بشه سرت.. موهای ریز ریز میبینی حدودا 2 هفته بعدش انقدر خوشحال میشی و کیف میکنی. رزماری ماینوکسیدل طبیعیه بدون عوارض. خود کنجد هم تو کتاب های قدیمی طب سنتی هست که خیلی معرکه است

تنها چیزیکه میدونم تو ریزش مو... شیوه 🌈غذایی مناسب مثل وسط غذا آب نخوردن و..... هستش مراعات کن

🌈 در کنارش ورزش شکمی،

🌈درمان موضعی که به خودم جواب داد رزماری و کنجد (خودشون نه روغن نه جوشونده خب) باهم نیم کوب بکن یه مقدار کم چون تازه تازه باید استفاده کنی(هر چی خریدین رو یه جا نکوبید خاصییتشو از دست میده) .. بعد نیم کوب کردن بریز داخل لیوان یه مقدار آب روشون بریز(آب معمولی نه سرد نه گرم) به اندازه یه بند انگشت روش آب وایسه. حدود 2ساعت خیس بخورن بعد میبینی رزماری خشکت باز شده و بافتش نرم شده اون موقع.. از آب همین بزن به ریشه موهات من باانگشت این کار رو میکنم... راستی بعد این کار حدودا 2 دقیقه سرتو خم کن پایین و ریشه موهاتو ماساژ بده گرم بشه سرت.. موهای ریز ریز میبینی حدودا 2 هفته بعدش انقدر خوشحال میشی و کیف میکنی. رزماری ماینوکسیدل طبیعیه بدون عوارض. خود کنجد هم تو کتاب های قدیمی طب سنتی هست که خیلی معرکه است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.