2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چندسالشه ؟؟وهرچند ساعت میره ادرار؟؟

۴ سالش پر شده ب ساعت نمیرسه اصلا ب نیم ساعتم نمیرسه😐البته اون هفته بردمش دکتر گفت تنگی مجرای ادراری داره باید جراحی بشه تا بازش کنن 😐

جدا متخصص چی بردی این تشخیص وداد؟،علائم پسرتون چیه؟منم نگران همین مسئله ام😔...

کلیه و مجاریه ادراری اورولوژیست دائم اونجاشو میخواروند انگار ک اذیت بشه و اینکه وقتی عذر میخوام ادرار میکرد ادرارش خیلی ارتفاع داشت کوتاه نبود خیلی با فشار بود و بلند گفتم بزار ببرمش همینطوری ببینم چیه اصلا فکر نمیکردم اینطوری بگه دکتر دو تا دکترم بردم هردوشون گفتن تنگی مجرا داره اصلا تا بردمش دکتر دکتر پرسید ارتفاع ادرارش زیاده😐😐گفتم دقیقا دکتر😐دیگه معاینه کردن گفتن تنگیه ی جراحی کوچیک بازش میکنن حالا میترسم موندم چ کنم

وای پسر منم وقتی ادرار میکنه خیلی پرتابش زیاده ومیره جلو...ولی سونوگرافی وعکس رنگی چیزی نگفتن برای همین دکتر معاینه اش نکرد‌.حالا چه کارکنم.‌عملش چطوره؟

عاشقتم خدا
وای پسر منم وقتی ادرار میکنه خیلی پرتابش زیاده ومیره جلو...ولی سونوگرافی وعکس رنگی چیزی نگفتن برای ه ...

ن بابا نگران نشو ولی اگر خیلی استرس داری ببر دکتر معاینش کنه چیزی نیست نمیدونم فقط میدونم انگار از بیضه ی چاک میدن ک بتونن مجرارو باز کنن ولی دقیق نمیدونم حالا اگر بخوام ببرمش حتما میپرسم از دکتر والله موندم چکار کنم

چطور معاینه کردن نیشه توضیح بدی..ببینم خودم متوجه میشم😔

با دست عذر میخوام شملشو 😁کامل چک کرد نمیدونم توشو چطوری داشت میدید والله انقد وَرزِش داد😁دیگه خودش فهمید دیگه گفت تنگه

عزیزم بردی پسرت و درمان کنی؟؟؟؟من پسرم بردم دکتر معاینه کرد وباچشم نگاه کرد وگفت سوراخ التش تنگ نیست ولی بد ختنه نشده وپوست اضافه دورش زیاده  ولی مشگلی نیست...پسرم چراپس طول ادرارش زیاده وگاهی تکرر ادرار ونشت اول ادرار گاهی داره؟؟

عاشقتم خدا
عزیزم بردی پسرت و درمان کنی؟؟؟؟من پسرم بردم دکتر معاینه کرد وباچشم نگاه کرد وگفت سوراخ التش تنگ نیست ...

ن والله هنوز نبردم میترسم از کرونا ببرمش بیمارستان ولی من دوتا دکتر بردم با دست قشنگ معاینه کرد ن با چشم ولی خب حتما پسر شما مشکلی نداره الحمدولله نگران نباش