2777
2789

من بعد یکسال و نیم هنوز نمیتونم تنها بیرون برم خستم دیگه بخدا خستتتته اخه منم استقلال دوست دارم..بهش میگم برم تا سر خیابون میگه واستا باهم بریم بابا جان نمیخوام تو.بیای میخوام تنها باشممممم خداااا..بهش میگم برم فلان چیزو بخرم واستا شب باهم میریم..بقران تو یکسال و نیم من تا سوپرمارکت نرفتم..برم بفهمه دعوا درسته😓

وقتی هم اعتراض میکنم میگه همه چیزت فراهمه کجا میخوای بری؟؟؟ 😥من حتی دیدن دوستم میرم دم در خونه دو ساعت تو ماشین میشینه یا همون دور بر میچرخه تا من برگردم..واقعا اعتماد بنفسمو دیگه از دست دادم باهاش..خیلی زندگیو سخت کرده..خیلی حساسیت بیخود داره بخدا😭😭😭😭من همش از دستش استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلال داره ایشون. دعوا یا اصرار به تنهایی بیرون رفتن هیچ فایده ای نداره باید بره مشاور و درمان بشه. 

امیدوارم دوستان  نیان بگن از دوست داشتنه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

کاش من جات بودم متنفررررم از تنهایی شوهرمم هم میگه مگه من میخوام رات ببرم خودت برو دیگه اصلا همراهیم نمیکنه

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭

من برعکس تو ام هرجا میخوام میرم   تمام خریدا پایه منه  

علتش اینه ک خیلی باحجاب وبدون آرایش کامل وباچادر میگردم   

توهم باحجاب باش مطمعن باش کاری نداره 

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...

شکاک و حساس😪

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…