2777
2789

💫جذب سریع خواسته ها💫

🌟میخوام روشی رو بهتون یاد بدم که باهاش میتونید تماااام خواسته هاتون یا آرزوهاتون رو خیلی سریع باهاش جذب کنید! شاید این روش رو جای دیگه ای هم دیده باشین اما ازتون میخوام حتما این رو جدی بگیرین! این روش اسمش هست :

🦋🤲🏼✨شکرگذاری✨🤲🏼🦋

خیلی سادس اما من با تجسم ترکیبش کردم تا اثرش خیلی زیاد بشه .حالا میخوام بگم چطوری این کارو انجام بدین . ببینید اول از همه چیزایی که میگم رو حتما داشته باشید یا تهیه کنید.

💠یک خودکار آبی (بهتره خودکار آبی باشه اما خودکار رنگ دیگه ، مداد یا هرچیز دیگه ای هم میشه استفاده کرد)

💠یک دفتر سایز متوسط که بتونین باخودتون اینور اونور ببرید.

خب همین ها بود! این کار خیلی خیلی سادس اما اثراتی که تو زندگیتون داره خیلی خیلی شگفت انگیزه و شاید اوایلش خودتون هم باورتون نمیشه که چقدر این روش معجزه میکنه !!!😍👌🏼

💎 خب ببینید اول مشخص کنید که چی میخواین. 🤔

💎حالا تا پنج دقیقه آروم باشین و به هیچ چیز جز خواسته هاتون فکر نکنین ! برید یه گوشه بشینید و دفتر و خودکارتون رو هم باخودتون ببرید.📓🖋

💎حالا هرآرزو یا خواسته ای که دارید رو با جزئیات کامل تصور کنید. یعنی قشنگ جوری تصور کنید و ببینیدش که انگار واقعا اونو دارید و لمسش کنید (خواسته تون هرچیزی میتونه باشه : سلامتی ، دیدن فرد مورد علاقه ، جذب ثروت مورد نظر ، جذب یک چیزی که خیلی میخواین و...)

💎حالا انقدر تو این حالت بمونید تا واقعا حس داشتن اون چیز رو تو خودتون ایجاد کنید یعنی واقعا اون چیز رو حس کنید ! 😌🙏🏼

💎حالا اونقدری که میتونید خوشحال باشین چون شما اونچیزی که میخواستین رو توی ذهنتون به دست آوردید و لمسش کردید(حتی اگه اشک شوق ریختین یا از خوشحالی خندیدین هم اشکالی نداره )

💎 خب حالا تا میتونید تو دفترتون درمورد اون خواسته تون بنویسید. همه چیز رو دقیق و با جزئیات و جوری که انگار واقعا اون چیز رو دارید بنویسید و شکرگذاری کنید و هی از جمله ی خدایاشکرت ، خدایا ممنونم ، خدایا ممنون که برآوردش کردی و... تو نوشته تون استفاده کنید و تو نوشتن تمام جملاتتون باید زمان حال باشه .

💎جوری متن شکرگذاریتون رو بنویسید که از خوندنش به وجد بیاین 😍✌️🏼

دوستان عزیزم این کارو حتما هرروز و تا زمانیکه بهش برسین  برای هرخواستتون که میخواینش انجام بدین اگه این کارو هرروز انجام بدین خودتون بعد از یه مدت حتما نتیجه ی معجزه آساش رو میبینید 😍👏🏼

✅این روش امتحان شدس و 💯در💯 جواب میده✅

@ghanounejaazbee

این اکانت حذف شده است

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4347997/شب-قدر-بياين-اسماتونو-بگين-واسه-پسفردا-براتون-دعا-بخونم

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونش برم که خیلی  حاجتارو بدون این کاراهم میده

مهم احساس خوب و شکر گزاریه

این مطلب رو جایی خوندم که اینجا قرار دادم

شاید برای کسی مفید باشه😊

خداوند بندگان شکرگزارش رو یه جور دیگه مورد عنایت قرار میده، عنایت ویژه👌🤗

این اکانت حذف شده است
 مهم احساس خوب و شکر گزاریه این مطلب رو جایی خوندم که اینجا قرار دادم شاید برای کسی مفید باشه ...

منم کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد رو خوندم تقریبا همین جوری میگفت، ونوشتم و دیدم بعدیکسال خیلیاشون اتفاق افتاده البته بایدآرزوهامون در حدخودمون باشه ،حتی جژئیاتونوشتم 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
منم کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد رو خوندم تقریبا همین جوری میگفت، ونوشتم و دیدم بعدیکسال خیلیاشون اتفاق ...

نه اینو نگو، همیشه عالی و زیاد بخواه

خدای مهربان که بخیل نیست، این دنیا رو آفریده تا ما لذت ببریم، همیشه بهترین ها رو از خدا بخواه عزیزم

نگو من لایقش نیستم اینقدر میخوام

تو اشرف مخلوقاتی و لایق بهترین ها😊😍😍😍

این اکانت حذف شده است
نه اینو نگو، همیشه عالی و زیاد بخواه خدای مهربان که بخیل نیست، این دنیا رو آفریده تا ما لذت ببریم، ...

متاسفانه ذهن من بخیله مثلا منی که الان هیچی ندارم نمیتونم آرزو کنم تا سال دیگه میلیاردبشم، اینا توی قصه هاست،

به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
متاسفانه ذهن من بخیله مثلا منی که الان هیچی ندارم نمیتونم آرزو کنم تا سال دیگه میلیاردبشم، اینا توی ...

بنظرم اپ قانون جذب و شکرگزاری رو از کافه بازار دانلود کن، رایگان هست، فوق العاده است، روت تاثیر عالی و مثبت میگذاره

خداوند وقتی به چیزی میگه حاضر باش، آن چیز حاضر میشه، برای خدا یک میلیارد و ۱۰۰ تلیارد و ۱۰۰ هزار تومان فرقی نداره گلم😊

این اکانت حذف شده است
شما خودتون نتیجه اشو واقعا دیدین؟؟؟

من کلا شکرگذاریم رو مینویسم با حس خوب، درباره ی چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده

و خدایی هم نتیجه دیدم، مخصوصا مالی😄👍

اما این کامل توضیح داده بود گذاشتم همه استفاده کنند

این اکانت حذف شده است